Νταλάρας, Stan, Καρράς: Πώς η showbiz αποχαιρετάει τον Παντελή Παντελίδη! (videos)

Πώς αντέδρασε στα social media;
Νταλάρας, Stan, Καρράς: Πώς η showbiz αποχαιρετάει τον Παντελή Παντελίδη! (videos)



Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο Ασκληπιείο Βούλας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα έγινε στις 08.20 το πρωί όταν το Ι.Χ στο οποίο επέβαινε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όσο ήταν ακόμα εν ζωή και είχε καρδιακό παλμό. Εκεί διαπιστώθηκε και ο θάνατός του. 

Λέγεται πως ο πρώτος που αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή ήταν επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου. 
Συντετριμμένη ήταν η οικογένεια του, που έτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο. H μητέρα του τραγουδιστή ήταν απαρηγόρητη και φώναζε έξω από το νοσοκομείο: "Να το το παιδί μου, νάτος ο Παντελής μου... Είναι μπροστά μου τον βλέπω".

H ειρωνεία ήταν ότι η μητέρα του γύρω στις 10 το πρωί, λίγο πριν μάθει για τον τραγικό χαμό τoυ παιδιού της, είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφία με την αφίσα του μαγαζιού, όπου θα εμφανιζόταν ο Παντελής Παντελίδης μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη,  προκειμένου να προωθήσει την αυριανή έναρξή τους.

 

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος εκφράζει την θλίψη του του στα social media. 

Bασίλης Καρράς
Η δημοσιογράφος της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον τραγουδιστή, ο οποίος και της δήλωσε: "Αφήστε με- Αφήστε με. Έφυγε το παιδί μου. Έφυγε ο γιος μου".

Κατερίνα Ζαρίφη
"Δεν ήταν κολλητός μου ήταν φίλος μου, ήταν ψυχούλα, ένα απλό παιδί... Θέλω να πω συλλυπητήρια στη μαμά του, που ξέρω ότι είχαν τρελό δέσιμο...Και αυτό που σκάω πραγματικά ήταν ότι έγινε πάνω στην καλύτερη του φάση, ήταν ένα παιδί που ντρεπόταν, πραγματικά στεναχωριέμαι ήταν στην αρχή του ακόμα... Με τρελαίνει αυτό το πράγμα" είπε συγκινημένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA.

Σάσα Σταμάτη

"Μου είχε πει Σάσα δεν πειράζει. Δεν πειράζει...Δεν έβγαζε κακία, δεν έλεγε κάτι.Δε θέλω να το πιστέψω."

Ναταλία Γερμανού

Αγγελική Ηλιάδη
Ανάρτησε στο instagram μια φωτογραφία του τραγουδιστή σχολιάζοντας το εξής: "Αρνούμαι να το δεχτώ...ψυχούλα μου γλυκό μου πλάσμα...ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου..." 


Γιάννης Πλούταρχος
Ξέσπασε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μόλις ενημερώθηκε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.
"Είμαι συγκλονισμένος... Σπάει η καρδιά μου. Ειλικρινά δε μπορώ να μιλήσω."

Eλένη Χατζίδου
Η τραγουδίστρια μόλις ενημερώθηκε για την τραγική είδηση μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή της. 
"Τώρα το έμαθα... Πείτε μου ότι κάνετε πλάκα; Δε το πιστεύω. Αχ, θεέ μου... Τα μεγάλα αστέρια έτσι είναι... Είχα μέρες να του μιλήσω, δε ξέρω τι να πω παιδιά. Κουράγιο στην οικογένειά του. Δε μπορώ να μιλήσω".

Ραχήλ Μακρή

Η πρώην βουλευτής αποχαιρέτησε τον Παντελή Παντελίδη, με τον δικό της τρόπο, ανεβάζοντας ένα τραγούδι του στο λογαριασμό της στο Facebook. Μάλιστα στο post της έγραψε: "Καλό παράδεισο".

Stan
O γνωστός τραγουδιστής είπε το δικό του αντίο μέσα από το λογαριασμό του στο facebook.
"Δεν μπορώ να το πιστέψω .
Δεν θέλω .
Πριν από λίγες μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μου έδινες και σου έδινα κουράγιο. Σήμερα δε θα μου απαντήσεις ...
Δεν θα μου απαντήσεις ξανά .
Παντελή μου, γλυκιά μου ψυχή,
Φίλε μου καλέ, πονάμε όλοι σήμερα .
Λένε πως χάθηκες Παντελή παντού σήμερα , λένε πως χάθηκες ...
Δεν ξέρουν όμως πως θα ζεις για πάντα κοντά μας .
Δεν μπορείς να χαθείς εσύ...
Μέσα από τους στίχους σου, την φωνή σου και τις όμορφες στιγμές που σε όλους μας χάρισες θα ζεις για παντα . Και τις χάρισες απλόχερα .
Να ξέρεις θα μου λείπεις ,σε κάθε στιγμή της ζωής μου..
Κάθε στιγμή που θα σε σκεφτώ ,σε κάθε στίχο ,σε ένα τραγούδι.
Ήσουν μεγάλη παρηγοριά για όλα τα νέα παιδιά που παλεύουμε για αυτό που αγαπάμε ,ξέραμε πως ένας από μας τα είχε καταφέρει αδερφέ μου .
Τον επόμενο καιρό δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια σου αδερφέ μου... Τον επόμενο καιρό θρηνεί όλη η χώρα .
Σήμερα η Ελλάδα έχασε όχι έναν τραγουδιστή .
Σήμερα η Ελλάδα έχασε ένα τεράστιο καλλιτέχνη ,ένα κεφάλαιο της.
Μέχρι να ξανασυναντηθούμε, να κάτσουμε να κάνουμε ένα τσιγάρο και να τα πούμε ... Να ξέρεις πως θα μου λείψεις φίλε, θα μου λείψεις πολύ..
...Αχ ρε Παντελή
...Αχ ρε Παντελή ."

 
Γιώργος Νταλάρας
Συγκλονιστικά ήταν και τα λόγια του Γιώργου Νταλάρα στο Facebook: "Έφυγε σήμερα ένα νέο παιδί μ' ένα τρόπο άδικο, φρικτό και τραγικό. Ένα παιδί εντελώς αυτοδημιούργητο, που στηρίχθηκε μόνο στις δικές του δυνάμεις και στον κόσμο. Συμπαραστέκομαι στην οδύνη των αγαπημένων του."

Ο Παντελής Παντελίδης, δεν έδινε πολλές συνεντεύξεις. Προτιμούσε να μιλάει με τα τραγούδια που έγραφε, τραγούδια που γίνονταν από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους εξαιρετικά δημοφιλή. Ο Παντελής Παντελίδης έδωσε την τελευταία του συνέντευξη πριν από δυο μήνες στο Downtown. Δες εδώ τι είχε πει.