DownTown: Παντελής Παντελίδης, ένας άντρας που ήρθε, έζησε και έφυγε σαν Rock Star

To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!).Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…
DownTown: Παντελής Παντελίδης, ένας άντρας που ήρθε, έζησε και έφυγε σαν Rock Star



Το περιοδικό DownTown αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη με 14 σελίδες αφιερωμένες σε στιγμές της ζωής του που θα ήθελες να ξέρεις. Η ιστορία ενός άντρα που ήρθε, έζησε και έφυγε σαν rock star.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

“Όταν ρώτησαν οι δημοσιογράφοι πριν από λίγο καιρό τη μητέρα του τι εύχεται για τον γιο της, εκείνη απάντησε: «Να ’ναι καλά με νοιάζει μόνο, τίποτ’ άλλο». Η κυρία Αθηνά και ο Παντελής ήταν τόσο στενά δεμένοι που αρκετοί από το περιβάλλον τους αναρωτιόνταν «τι θα γίνει αν αυτοί οι δύο χωριστούν ποτέ;». Η μητέρα του ήταν η μοναδική γυναίκα για την οποία έγραφε τραγούδια. «Αθηνά ήρθες και έβαλες στα βράδια μου φωτιά» έγραψε για εκείνην σε ένα τραγούδι του και κάθε τέλος της εβδομάδας της έδινε τον φάκελο με την είσπραξη από τα νυχτερινά κέντρα που δούλευε. Και στον πατέρα του όμως, τον κύριο Σταύρο, είχε μεγάλη αδυναμία, αφού τόσα χρόνια κατάφερε να μεγαλώσει τρία αγόρια με ένα χέρι. «Στα 16 του έπαθε ένα ατύχημα με το μηχανάκι και έχασε το δεξί του χέρι», αναφέρουν συγγενείς και μιλούν για μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Συχνά μάλιστα ο Παντελής, παρότι ήδη διάσημος τραγουδιστής, πήγαινε και βοηθούσε τον κύριο Σταύρο στο πρακτορείο Προ-Πο που διατηρούσε, ένα στενό πιο κάτω από το σπίτι τους. Εκεί, ανάμεσα σε νούμερα και λογαριασμούς, ο 32χρονος τραγουδιστής έγραφε −φορώντας αθλητικές φόρμες− τους στίχους των νέων του τραγουδιών”.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: “Αγαπητέ Λάκη”... Τι συμβαίνει στο μυαλό ενός ανθρώπου με κινητική αναπηρία, όπως το περιγράφει ένας άνθρωπος με κινητική αναπηρία. Συγκλονιστικός ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς.

Πρόβα γάμου: Η Αλίκη Κατσαβού είναι η μεγαλύτερη πρωταγωνίστρια της ζωής του Κώστα Βουτσά και τρυπώνει στα καρέ των πιο εμβληματικών ταινιών του! Μια σούπερ ενδιαφέρουσα φωτογράφιση και μια συνέντευξη της Αλίκης λίγο πριν τον γάμο τους.

Διάβαστε ένα μικρό απόσπασμα:

Αλίκη, να φανταστώ ότι τρέχετε με τις προετοιμασίες;

Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχουμε οργανώσει τα του γάμου, δεν θα κάνουμε δεξίωση και θα προσφέρουμε ένα κέρασμα σε όλους τους καλεσμένους στο δημαρχείο. Ο Κώστας μάλιστα, το βράδυ, θα παίξει κανονικά στο θέατρο.

Πόσοι είναι οι καλεσμένοι σας;

Προσκαλέσαμε περίπου 200 άτομα, αλλά μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει ότι θα έρθουν γύρω στους 100 καλεσμένους. Στην είσοδο θα υπάρχει λίστα, αλλά ταυτόχρονα καθένας θα πρέπει να δείχνει το μήνυμα που έχει λάβει στο κινητό του, το οποίο θα αποδεικνύει ότι είναι καλεσμένος.

Νυφικό θα βάλεις;

Επέλεξα ένα φόρεμα, ειδικά για την περίσταση, σχεδιασμένο από τον Πάρη Βαλταδώρο. Είναι λευκό και ροζ, έχει έναν ώμο και είναι σαν ανάποδο κρινάκι. Δεν ήθελα νυφικό-νυφικό. Δεν θεωρούμε ότι ο γάμος είναι κάποιου είδους κοινωνική επιβεβαίωση. Το κάναμε για εμάς, για να είμαστε σωστοί για το παιδί που έρχεται.

Υπάρχει στο πρόγραμμα ταξίδι του μέλιτος;

Προς το παρόν δεν θα ταξιδέψουμε, επειδή είναι στη μέση η εγκυμοσύνη. Ελπίζω να πάμε ένα ταξίδι όταν ξεπεταχτεί ο Φοίβος.

Θα κάνετε bachelor party;

Ο Κώστας τα σιχαίνεται, γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει η νύφη τη βραδιά που ο γαμπρός θα είναι στο bachelor, οπότε, τα αποφεύγουμε.

Το κοινωνικό πείραμα της εβδομάδας: Όταν οι Έλληνες celebrities δίνουν ιδέες για αποκριάτικες στολές. Χωρίς να το ξέρουν (πολύ γέλιο).

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.