H Αλίκη Κατσαβού παντρεύεται τον Κώστα Βουτσά! Και τρυπώνει στο παρελθόν του (photos)

Μπορεί η Αλίκη Κατσαβού να μην πρωταγωνίστησε στις ταινίες του Κώστα Βουτσά, όμως σίγουρα είναι η μεγαλύτερη πρωταγωνίστρια της ζωής του. Και η πρεμιέρα αυτού του έργου έχει προγραμματιστεί γι’ αυτό το Σάββατο.
H Αλίκη Κατσαβού παντρεύεται τον Κώστα Βουτσά! Και τρυπώνει στο παρελθόν του (photos)



 Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Η Αλίκη με τις ευχές του Γιώργου Καμίνη θα γιορτάσει τον έρωτά της με τον άντρα που «κάνει την κάθε μέρα να μοιάζει με περιπέτεια» στο δημαρχείο της Αθήνας.  Λίγο πριν την μεγάλη μέρα, φαντάστηκε πώς θα ήταν αν είχε γεννηθεί στην ίδια δεκαετία με εκείνον και αν ήταν μία από τις συμπρωταγωνίστριές του τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. 

Αλίκη, να φανταστώ ότι τρέχετε με τις προετοιμασίες; 

Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχουμε οργανώσει τα του γάμου, δεν θα κάνουμε δεξίωση και θα προσφέρουμε ένα κέρασμα σε όλους τους καλεσμένους στο δημαρχείο. Ο Κώστας, μάλιστα, το βράδυ θα παίξει κανονικά στο θέατρο.   

Νυφικό θα βάλεις; 

Επέλεξα ένα φόρεμα ειδικής περίστασης σχεδιασμένο από τον Πάρη Βαλταδώρο. Είναι λευκό και ροζ, έχει έναν ώμο και είναι σαν ανάποδο κρινάκι. Δεν ήθελα ένα νυφικό-νυφικό. Δεν θεωρούμε ότι ο γάμος είναι κάποιου είδους κοινωνική επιβεβαίωση. Το κάναμε για εμάς, για να είμαστε σωστοί για το παιδί που έρχεται.

Υπάρχει στο πρόγραμμα ταξίδι του μέλιτος; 

Προς το παρόν δεν θα ταξιδέψουμε επειδή είναι στη μέση η εγκυμοσύνη. Ελπίζω να πάμε ένα ταξίδι όταν ξεπεταχτεί ο Φοίβος. 

Κάνατε bachelor party;

Ο Κώστας τα σιχαίνεται γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει η νύφη τη βραδιά που ο γαμπρός θα είναι στο bachelor. Οπότε τα αποφεύγουμε. 

Ποιος θα σε συνοδέψει στην εκκλησία; 

Και αυτό θα γίνει με μοντέρνο τρόπο. Στο αυτοκίνητο θα είναι μέσα και οι κουμπάρες μας, η Μάρθα Καραγιάννη και η ηθοποιός και καρδιακή μας φίλη Ντόρα Δούμα. Θα μας συνοδεύουν και θα τις συνοδεύουμε. 

Θα έρθουν στο γάμο οι πρώην σύζυγοι του Κώστα Βουτσά; 

Σήμερα η Σάντρα με ενημέρωσε ότι θα έρθει η μαμά της η Έρρικα. Απλά δεν θα μπορούν να είναι στο γάμο οι δυο κόρες του, η Θεοδώρα και η Νικολέττα. Η μεν Θεοδώρα είναι στην τελική ευθεία για το ανέβασμα της Αντιγόνης στο Άμστερνταμ, ενώ η Νικολέττα μόλις στις 22 Γενάρη τον έκανε παππού. Είναι λεχώνα ακόμα και δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει. Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, αλλά δεν γινόταν να αναβληθεί ο γάμος. Θέλαμε να μην προχωρήσει η εγκυμοσύνη για να είμαι ευκίνητη.  

Σε ποια ταινία θα ήθελες να είχες συμπρωταγωνιστήσει με τον Κώστα Βουτσά;  

Οι αγαπημένες μου είναι το «Ανθρωπάκι» και ο «Γόης», το γνωστό «Κατίνα Σαλαμάκι». 

Σκέφτεσαι πώς θα ήταν να πράγματα αν είχατε γεννηθεί την ίδια δεκαετία; 

Δεν μπορεί κανείς να ζήσει με τις υποθέσεις. Εκείνος πάντως λέει ότι αν με είχε συναντήσει όταν ήταν νεότερος -γιατί ήταν και άστατος πολύ- δεν θα είχαμε μείνει έτσι. Δεν θα είχαμε δέσει τόσο πολύ σαν ζευγάρι. Ότι ήταν μοιραίο να βρεθούμε τώρα, στα χρόνια της δικής του ηρεμίας για να προλάβει να βαθύνει η σχέση μας. Οπότε δεν το σκέφτομαι και νομίζω ότι έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Αποφεύγω να ονειροπολώ τόσο πολύ. Είναι ήδη ωραίο αυτό που ζω. Η ζωή μου έφερε τον Κώστα και έκανε τις μέρες μου χαρούμενες.

Πηγή: Περιοδικό DownTown

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη της Αλίκης και του Κώστα στην εκπομπή JoinUs. 

UPDATED: Οι φωτογραφίες του γάμου που έγινε στο δημαρχείο της Αθήνας με κουμπάρα την Μάρθα Καραγιάννη: