Χαμός στη showbiz! Ο Παπακαλιάτης κουρεύτηκε, ο Λαζάρου συγχύστηκε και ο Ρουβάς έκανε αγκαλιές στη Maya

Τι δουλειά έχει η Ελένη Μενεγάκη στον Ant1;
Χαμός στη showbiz! Ο Παπακαλιάτης κουρεύτηκε, ο Λαζάρου συγχύστηκε και ο Ρουβάς έκανε αγκαλιές στη Maya



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Το νέο hairlook του Παπακαλιάτη

Μπορεί να μην αλλάξει η ζωή σου με αυτή την είδηση, όμως οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δείχνει ωραιότατος με το νέο του κούρεμα. 

Τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη στον Ant1;

Flashback στις βασίλισσες ομορφιάς των καλλιστείων κάνει ο Ant1. Από αυτό το αφιέρωμα δεν έλειπε η Ελένη Μενεγάκη η οποία στα 24 της παρουσίασε για πρώτη φορά τον διαγωνισμό. 

Γιατί συγχύστηκε ο Λαζάρου;  

Παρατήρηση στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Όλα Καλά» έκανε ο Λευτέρης Λαζάροτυ όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη κόντρα του με τον Άκη Πετρετζίκη: 
 «Μην το κάνετε κι εσείς αυτό το λάθος, δεν υπάρχει κόντρα. Είναι ένα παιδάκι ταλαντούχο που έχει μεγαλώσει με φροντίδα από εμένα. Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε κάτι τέτοιο, είναι τελείως ηλίθιο και χαζό. Αυτά ξεκινάνε από ηλίθιες δημοσιογραφικές πληροφορήσεις. Δεν υπάρχει τίποτα, είναι ένα παιδάκι αξιόλογο που κάνει τη δουλειά του και την κάνει μια χαρά. Θεωρώ ότι έχει μέλλον τηλεοπτικό και πιστεύω ότι θα βρει έναν σωστό δρόμο και όσο μεγαλώνει και αποκτάει και την εμπειρία, τόσο καλύτερος θα γίνεται». 

Η Δούκισσα Νομικού έφτιαξε Μάρτη

Την άνοιξη καλωσόρισε από το λογαριασμό της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια φόρεσε Μάρτη και τον έδειξε στους followers της. 

Αγκαλιές με τον Ρουβά

Αγκαλιά με την Maya φωτογραφήθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Το σκυλάκι της οικογένειας είναι ράτσας Cane Corso και είναι 3,5 ετών.

Δες ΕΔΩ τις φωτογραφίες από το πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair.