Απόστολος Γκλέτσος στο DownTown: Δεν με ενδιαφέρει αν με πουν gay

To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!).Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…
Απόστολος Γκλέτσος στο DownTown: Δεν με ενδιαφέρει αν με πουν gay



Το περιοδικό DownTown βρήκε τον Απόστολο Γκλέτσο στη Στυλίδα, τον φωτογράφισε και τον ρώτησε όλα όσα θέλεις να μάθεις για την προσωπική του ζωή. Έχει πάει με άντρα τελικά; Το ήξερε η οικογένειά του; Γιατί έκανε τώρα αυτή τη δήλωση; Είναι straight ή gay; Απαντάει σε όλα. 

Δες ένα μικρό απόσπασμα: 
Πώς αποφάσισες να μιλήσεις ανοιχτά για τη σεξουαλική σου εμπειρία με άντρα;
Δεν ήταν προσχεδιασμένο. Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την καούκα στο κεφάλι και μου ’ρθε να το πω. Με τριβέλιζε όλον αυτόν τον καιρό, ήθελα κάπου να το πω. Όλη αυτή η ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τον θόρυβο που ξέσπασε –κάποιοι βλέπεις έκαναν το Σύμφωνο παντιέρα και φάνηκαν υποκριτές−, μου την έδωσε στα νεύρα και αποφάσισα να κάνω τη δική μου παραδοχή.

Κάποιοι μετά τις δηλώσεις σου θα σε αποκαλέσουν gay;
Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay. Μόνο εγώ ξέρω τι είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν θα προσδιοριστώ σεξουαλικά δημόσια γιατί μετά χάνεται όλος ο σκοπός της δήλωσής μου.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Πρόσφυγες από τη Συρία μιλούν στο DownTown για τη ζωή του που άλλαξε από τη μία μέρα στην άλλη. 

Ποια είναι η Ζήνα Κουτσελίνη; Η παρουσιάστρια του Star μιλάει για τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και όσα δεν ξέραμε για τη ζωή της.

Διάβασε ένα μικρό απόσπασμα: 

Τι θυμάσαι από τα πρώτα χρόνια της καριέρας σου;

Ήταν το 1991, δούλευα ως ρεπόρτερ στο Mega και έπρεπε να επιβιώσω. Ήμουν τελείως μόνη στην Αθήνα και παράλληλα με την τηλεόραση δούλευα ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι. Σέρβιρα, ετοίμαζα τον πάγκο, μέχρι και τουαλέτες καθάριζα για το μεροκάματο. Με τα πουρμπουάρ που έβγαζα ως σερβιτόρα από το 1991 έως το 1994 πλήρωνα το ενοίκιό μου.

Σε σημάδεψαν τα δύσκολα παιδικά σου χρόνια;

Πέρασα πέτρινα παιδικά χρόνια, δίπλα σε έναν πατέρα αλκοολικό. Βίωσα οικογενειακές καταστάσεις που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν ένα καταθλιπτικό άτομο. Αυτό πoυ δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι είχα μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας. Ναι, πέρασα και από αυτό το στάδιο, υπήρξαν περίοδοι που ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Έψαχνα να βρω τον δρόμο που θα με έβγαζε στο φως και ευτυχώς υπήρχαν δίπλα μου άνθρωποι που μου έδειξαν αυτό τον δρόμο. Τα επόμενα χρόνια μετά τις τάσεις αυτοκτονίας, πέρασα στο στάδιο που δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και έκλαιγα συνέχεια. Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια στον Πρωινό Καφέ. Στη δουλειά ήμουν μια δυναμική αρχισυντάκτρια και στο σπίτι μου μια κλαψιάρα. Άρχισα να βρίσκω ουσιαστικά τον εαυτό μου όταν ξεκίνησα ψυχανάλυση. Μετά τα 33 μου, έφτασα πια σε ένα στάδιο που μπορούσα να με αγαπήσω ουσιαστικά. Μέχρι τότε, με κοίταζα στον καθρέφτη και με έφτυνα...

Ποιες άλλες αλήθειες δεν ξέρουμε για σένα;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που με έχουν στιγματίσει και δεν λέγονται. Δεν θέλω να εμπορευματοποιήσω τη ζωή μου, θέλω ο κόσμος να παίρνει θετικά μηνύματα και όχι άγριες εικόνες ψυχής... Στα 21 μου χρόνια, πάτησα γερά στα πόδια μου και ήρθα από τον Βόλο σε μια χαοτική Αθήνα χωρίς να γνωρίζω κανέναν. Είχα μείνει δύο-τρία ενοίκια πίσω και όταν ζήτησα δανεικά για να μπορέσω να παραμείνω στην Αθήνα δεν μου έδωσε κανείς. Δεν το έβαλα όμως κάτω. Θυμάμαι περπατούσα ώρες ατελείωτες από το Mega μέχρι το σπίτι μου στο Πολύγωνο, γιατί δεν είχα χρήματα να πάρω ταξί. Σχολούσα τρεις τα ξημερώματα από το Mega και περίμενα να ξημερώσει για να μπορέσω να φύγω με τα πόδια.

Το κοινωνικό πείραμα της εβδομάδας: Αν ήμασταν στο Hollywood! Οσκαρικές μεταμφιέσεις γνωστών Ελλήνων που θα συζητηθούν... 

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife! Θα ονειρευτείς με ένα σούπερ αναλυτικό αφιέρωμα στα Oscar και με ένα υπέροχο wedding special 19σέλιδο για τους γάμους της άνοιξης και του καλοκαιριού. 

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.