Χαμός στη showbiz! O Οrlando Bloom τα έχει με την Katy Perry, ο Φραγκολιάς τρώει το ψάρι ωμό και ο Bradley Cooper χώρισε

Και ο Μουρατίδης λέει τα χειρότερα για το Μπρούσκο.
Χαμός στη showbiz! O Οrlando Bloom τα έχει με την Katy Perry, ο Φραγκολιάς τρώει το ψάρι ωμό και ο Bradley Cooper χώρισε



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Bradley Cooper-Irina Shayk τέλος; 

Τα ξένα media θέλουν τον Bradley Cooper να έχει χωρίσει με την Irina Shayk και να έχει βρει τον έρωτα σε ένα άλλο supermodel, τη Naomi Campbell. Ορίστε και τα πειστήρια! 

Ποια γυναίκα έκανε πάρτι με τον DiCaprio; 

Lauren Hutton λέγεται το κορίτσι που πέρασε τη βραδιά των Όσκαρ με τον Leonardo DiCaprio. H 27χρονη Βρετανίδα έγινε γνωστή από το Made in Chelsey. 

To ζευγάρι της χρονιάς!

Χέρι-χέρι έπιασαν οι παπαράτσι τον Orlando Bloom και την Katy Perry στη Χαβάη. Οι δύο σταρ δεν κρύβουν απ’ ό,τι φαίνεται τον έρωτά τους. 

Ο Μουρατίδης λέει τα χειρότερα για το Μπρούσκο

Χοντράδα είπε για τη σειρά «Μπρούσκο» ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξή του: 
 «Δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο. Παλιότερα, περιμένοντας τις ειδήσεις, το είχα πετύχει προς το τέλος και, ναι, δεν βλεπόταν με τίποτα. Ίσως από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Άθλιο.»

Η Καραβάτου έφτιαξε το παιδικό δωμάτιο

Και το έδειξε στους followers της στο Instagram γράφοντας τα εξής: Και κάπως έτσι, όλα αποκτούν διαφορετικές αποχρώσεις...! Ξεκινώντας από το δωμάτιο.

Ο Φραγκολιάς τρώει το ψάρι ωμό

Αίσθηση έχει κάνει η ατάκα του Κώστα Φραγκολιά για την περίοδο που δούλευε στο Μιλάνο και για το πώς... τρώει το ψάρι. 
 «Ήταν πολύ to the point. Μου είπε θέλω σήμερα το βράδυ να έρθεις σπίτι μου! Χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Το φιλοσοφήσαμε όλο το βράδυ. Το ρίξαμε στο φιλότιμο και του είπα προσπαθείς να με κάνεις κάτι που δεν είμαι. Τώρα που είναι και επίκαιρο το ψαράκι δεν το ψήνω κι από τις δύο πλευρές, εγώ το τρώω ωμό. Όσο για τις υψηλές αμοιβές των μοντέλων ο Κώστας Φραγκολιάς είπε χαρακτηριστικά: «Τα περισσότερα λεφτά που είχα πάρει για πασαρέλα ήταν για τον Armani, που πήρα 1200 ευρώ και δούλεψα για 3 ώρες!».

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη:

Δες ΕΔΩ τη νέα δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου στο περιοδικό DownTown.