Χαμός στη showbiz! Το νέο look της Τάμτα, τα δάκρυα της Ζαρίφη και ο έρωτας με τον Παπακαλιάτη

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Your Face Sounds Familiar;
Χαμός στη showbiz! Το νέο look της Τάμτα, τα δάκρυα της Ζαρίφη και ο έρωτας με τον Παπακαλιάτη



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Νέο look για την Τάμτα

Η Τάμτα μας έχει συνηθίσει σε συνεχείς αλλαγές στην εμφάνισή της. Έτσι και τώρα έκοψε τα μαλλιά της καρέ, όπως είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα του X-Factor. 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Your Face Sounds Familiar;

Την Κυριακή στις 3 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το αγαπημένο τηλεοπτικό show. Την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Μπεκατώρου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

Τα δάκρυα της Κατερίνας Ζαρίφη

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το θέμα των προσφύγων.  
«Επειδή πήγα στον Πειραιά, είναι μια τραγική κατάσταση. Πραγματικά σας μιλώ, αν δεν το δεις από κοντά αυτό το πράγμα, δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι συμβαίνει! Είναι απίστευτο! Πας και βλέπεις παιδάκια που σε τραβάνε από το χέρι... Είναι φοβερή η κατάσταση! Είναι άνθρωποι που έχουν φάει τις βόμβες στο κεφάλι κι έχουν παιδιά που μπουσουλάνε μες στη βρώμα! Πρέπει να βοηθήσουμε! Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να έρθουν να καταπλακώσουν την Ελλάδα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι εδώ αντιμετωπίζουμε προβλήματα, το λένε οι ίδιοι»!

Ο έρωτας με τον Παπακαλιάτη

Συνέντευξη στο περιοδικό «You» παραχώρησε η ηθοποιός Τραιάνα Ανανία στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την ερωτική εξομολόγηση που έκανε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

Ήσουν ερωτευμένη με τον Παπακαλιάτη και μάλιστα συνεργάστηκες μαζί του...

Ένιωσα τυχερή που μου έδωσε την ευκαιρία και συνεργάστηκα μαζί του. Η πρώτη επαφή μου με τις ερωτικές σκηνές ήταν μέσα από τις σειρές του Χριστόφορου και το MEGA. Του έκανα ερωτική εξομολόγηση και του είπα ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας όταν δουλέψαμε μαζί, αλλά δεν είμαι πιστεύω, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Δες ΕΔΩ φωτογραφίες από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Angelina Jolie.