Χαμός στη showbiz! Το ανοιχτό φερμουάρ της Μπακοδήμου, το σπίτι της Μενεγάκη και τα φιλιά της Καλλιμούκου

Γιος πρώην βουλευτή στο Χ-Factor!
Χαμός στη showbiz! Το ανοιχτό φερμουάρ της Μπακοδήμου, το σπίτι της Μενεγάκη και τα φιλιά της Καλλιμούκου



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Ανοιχτά τα μαγαζιά της Μπακοδήμου

Αποδιοργανώθηκε η Μαρία Μπακοδήμου με το «ατύχημα» που είχε. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή με κατεβασμένο το φερμουάρ. 

Δεν μετακομίζει στο Καστρί η Ελένη

Ενοχλημένη εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη από τις φήμες που την ήθελαν να μετακομίζει μαζί με την οικογένειά της σε βίλα στο Καστρί. 
 «Το τελευταίο που θα σας πω που δεν έδωσα σημασία αλλά θα σας το πω κι αυτό γιατί δεν αντέχω πια... Μπήκα στην τράπεζα, όπου μπαίνω με ρωτάνε «αλλάζεις σπίτι, αλλάζεις σπίτι; Κυκλοφορούν φωτογραφίες ενός ωραιότατου σπιτιού, που δεν το γνωρίζω , μου λέει όλος ο κόσμος και τα παιδιά μου με ρωτάνε ότι τους λένε οι συμμαθητές τους αν μετακομίζουμε στο Καστρί... Ούτε μετακομίζω σε Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι σε Καστρί, ούτε έχω κάνει βόλτα στο Καστρί κοιτάζοντας είτε ενοικιασμένα είτε σπίτια που πουλιούνται, δεν έχω ιδέα, δεν θα απαντούσα αλλά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις δηλαδή με ρωτάει και η μάνα μου, οι φιλενάδες μου... Ίσως κάποιος θέλει να το πουλήσει και λέει ωραία ιδέα «κάτσε να βάλω την Ελένη»»

Γιος βουλευτή στο X Factor! 

Στη δεύτερη φάση των οντισιόν του X-Factor πέρασε ο Γιάννης Καρατζάς, γιος της Σταυρούλας Ξουλίδου, πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ. 

Τα φιλιά της Καλλιμούκου με τον Μισόκαλο

Στο event που διοργάνωσε το Notos Galleries με την εκπομπή JoinUs βρέθηκε ο Θοδωρής Μισόκαλος με την Ελένη Μενεγάκη. Το ζευγάρι δεν έκρυψε τον έρωτά του και αντάλλαξε φιλιά στο photo booth του event.