Χαμός στη showbiz! Ο σύντροφος της Σπυροπούλου, ο χωρισμός της Καινούργιου και ο γάμος της Βόσσου

Όλη η αλήθεια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τέρη Χρυσό.
Χαμός στη showbiz! Ο σύντροφος της Σπυροπούλου, ο χωρισμός της Καινούργιου και ο γάμος της Βόσσου



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Ο Τέρης θα πει την αλήθεια

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδης ήταν ο Τέρης Χρυσός ο οποίος για άλλη μία φορά ερωτήθηκε για τον urban legend που θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι αίμα του Τέρη Χρυσού. «Αυτό το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Έχω βγει κατ' επανάληψη, έχω μιλήσει, έχω πει, έχω φωνάξει... πρωτοσέλιδα, τηλεοράσεις κλπ. Θα ήθελα να πω κάτι, όμως. Γιατί δεν ρωτάνε οι δημοσιογράφοι τον ίδιο τον Κυριάκο, μια φορά εκεί που του παίρνουν συνέντευξη; Εμένα με έχουν ρωτήσει... Θα απαντήσω και θα ξεδιαλύνω για πάντα αυτό το θέμα στις 8 Απριλίου, όπου θα κάνω μια συναυλία στο Vinyl Attack Party με τον Άγγελο Πυριόχο. Εκεί θα αποκαλύψω όλη την αλήθεια! 8 Απριλίου! Μέχρι εδώ. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. 8 Απριλίου, όποιος έχει περιέργεια να μάθει τι θα πω, θα τον παρακαλούσα να έρθει»!

Ξαναχώρισε η Κατερίνα Καινούργιου 

Δεν τα βρήκαν στην επανασύνδεσή τους η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης αυτή τη φορά ο χωρισμός τους είναι οριστικός. 

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου πέταξε την μπηχτή της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.  

«Αφιερωμένο σε όλες τις τηλεθεάτριές μου που κάποιος, φίλες μου αγαπημένες, σας έχει αφήσει. Αυτό να θυμάστε, μην ξεχνάτε, είστε πολύ καλύτεροί του, πάψτε να αυτοτιμωρείστε. Γενικώς και αορίστως τα λέω εγώ αυτά» είπε η παρουσιάστρια πετώντας τα… «καρφιά» της.

Το αγόρι της Σπυροπούλου 

Στην Νατάσσα Μποφίλιου διασκέδασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το νέο της έρωτα που ακούει στο όνομα Γιώργος Κοτσοβός. Ο σύντροφός της εργάζεται στην οικοδομική επιχείρηση του πατέρα του που εδρεύει στο Πόρτο Χέλι.

Η Βόσσου παντρεύεται 

Νύφη θα ντυθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο η Σοφία Βόσσου. O σύντροφός της είναι ο Αρμένιος επιχειρηματίας Ερνέστο Οβσεπιάν και έκανε την αποκάλυψη με σχόλιο στο facebook. 

Δες ΕΔΩ ποιοι διάσημοι άντρες βάφουν τα νύχια τους.