Χ-Factor και Δήμος Βερύκιος έρχονται στο DownTown! (φωτογραφίες)

To νέο DownTown είναι αύριοστα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις).
Χ-Factor και Δήμος Βερύκιος έρχονται στο DownTown! (φωτογραφίες)



To DownTown ανυπομονεί για τα live του X-Factor, μπαίνει στα παρασκήνια, φωτογραφίζει για πρώτη φορά μαζί την κριτική επιτροπή και ρωτάει όσα θέλεις να ξέρεις για το λαμπερό talent show! Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτουν όσα είδαν (και άκουσαν) στις audition.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Οι κριτές οδηγούνται στα καμαρίνια τους. Από το καμαρίνι της Πέγκυς Ζήνα ακούγονται γαβγίσματα που μοιάζουν σαν παραφωνία ανάμεσα στις μελωδίες. Ο σκύλος ενός συνεργάτης της Πέγκυς διαμαρτύρεται. Η Πέγκυ έχει ντυθεί και ρίχνει μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη. «Πώς σου φαίνομαι;» ρωτά τον Γιώργο Λύρα που την παρατηρεί χωρίς να μιλά. Φοράει ένα στενό τζιν παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν στο χρώμα του πάγου. Τις αρνητικές κριτικές τις σκέφτεται; Τη φοβίζουν;

«Είναι μια πάρα πολύ αξιοπρεπής παραγωγή, με διάφανες διαδικασίες και ο χώρος που ανήκω θέλω να πιστεύω ότι δεν φορά παρωπίδες. Αν υπάρχουν ακόμα σήμερα άνθρωποι που φορούν παρωπίδες και χωρίζουν το τραγούδι σε κατηγορίες, τότε δεν θέλω να ανήκω σε αυτό τον χώρο. Θα είμαι όσο πιο δίκαιη γίνεται και πιστεύω το τηλεοπτικό κοινό να μην πει ποτέ τι δουλειά έχει η Πέγκυ Ζήνα σε ένα talent show. Το κοινό είναι ο τελικός αποδέκτης και μόνο αυτό με ενδιαφέρει».

SAVE THE REFUGEES: Από τον Πειραιά στον Ελαιώνα, στο Μέγαρο Μαξίμου και την Μυτιλήνη… άνθρωποι που συνάντησαν από κοντά την Angelina Jolie περιγράφουν στο DownTown τις εντυπώσεις τους.

Πώς είναι να ζει κανείς στη Συρία; Τo DownTown μέσα από μαρτυρίες και ανταποκρίσεις ξένων δημοσιογράφων παρουσιάζει την καθημερινότητα στην πιο επικίνδυνη χώρα του πλανήτη σήμερα.

ΤΟ SCOOP ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: Όλο το Hollywood πέρασε από το κρεβάτι του James Dean! Από τον Marlon Brando μέχρι την Elizabeth Taylor και από τον Rock Hudson ως τον Walt Disney οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική του ζωή σοκάρουν. Αντέχεις να διαβάσεις λεπτομέρειες;

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Ο Δήμος Βερύκιος απεχθάνεται τον όχλο των social media αλλά παράλληλα ηδονίζεται με τα μπινελίκια. Τι συμβαίνει τελικά με την περίπτωσή του; Απαντά ο ίδιος.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Αλήθεια, ο κόσμος τι σας λέει στον δρόμο;

Τα πάντα όλα. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Μπορεί να με βρίζουν και ταυτόχρονα να με επαινούν. Αυτή είναι η μαγεία του ρεπορτάζ. Το ρεπορτάζ που κάνω προκαλεί ταραχή, εκνευρισμό, αντιπάθειες ή και θερμές αντιδράσεις σε ετερόκλητες δυνάμεις.

Στα social media, όμως, είναι πιο άγρια τα πράγματα.

Βρίσκω πάρα πολύ έξυπνα κάποια επικριτικά σχόλια και τα λαμβάνω υπόψη. Με διάφορα αρνητικά σχόλια ηδονίζομαι. Σε πολλά μπινελίκια απαντάω γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να ξεδιπλώσω ένα άλλο μέρος της αλήθειας που ήθελα να το πω και δεν το είχα πει όλο αυτό το διάστημα. Το ξέρεις πως κάποιες φορές όταν τους απαντάω μου ζητούν συγγνώμη; Αυτή είναι η μαγεία της ράτσας μας.

Πιστεύετε ότι ο κόσμος σας έχει βάλει την ταμπέλα του ομοφοβικού μετά τη σύγκρουσή σας με τον Κορτώ;

Ποιος; Ο μύθος κατέρρευσε όταν εγώ έκανα μια ανάρτηση στο facebook με τίτλο «Ε όχι και ομοφοβικός ο Δήμος Βερύκιος». Ένα επιτελείο σπουδαστών-φοιτητών του Παντείου Πανεπιστημίου κάθισε και βρήκε όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα της τελευταίας επταετίας πριν από την υπόθεση Κορτώ. Από τις μεγάλες υποθέσεις που αφορούν gay περιπτώσεις, από τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές και τις περιβόητες συνεντεύξεις μου σχετικά με τη θέση που κρατάω και κρατούσα για τους ομοφυλοφίλους.

Εκείνη την ημέρα που έγινε ο ντόρος στα social media, η κόρη σας πώς αντέδρασε;

Η κόρη μου ξέρει. Είπα «άσε τους νεκρούς να προχωρούν». Κάλεσα τον Κορτώ να πάμε να φωτογραφηθούμε σε ένα χαμάμ της Αθήνας ή της Κωνσταντινούπολης και του έκανα πρόταση για να κάνουμε μαζί εκπομπή. Αλλά δεν τον άφησε ο σύντροφός του.

Πριν από πολλά χρόνια οι Ράδιο Αρβύλα είχαν δείξει ένα βίντεο λέγοντας ότι βγήκατε «φέσι» στο ρεπορτάζ. Έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα;

Μα δεν πίνω. Και δεν πίνω γιατί έχω πρόβλημα με το συκώτι μου. Δεν τα κακίζω τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα, αλλά το γνώριζαν. Τους το είχε πει ο Αρναούτογλου. Αλλά μπροστά στην τηλεθέαση… Πουλάω, πανάθεμά με, πουλάω! Και πουλάω διαχρονικά. Και μ’ αρέσει αυτό.

Τι είναι το Act Club; Μπήκαμε στο πιο παράξενο και σέξι club της Αθήνας που χρειάζεσαι ειδικό κωδικό για να περάσεις την πόρτα. Τι είδαν τα μάτια μας…

Το κοινωνικό πείραμα της εβδομάδας: Τα αναμνηστικά των πολιτικών που θέλουμε να κληρωθούν (εκτός από το jacket του Γιάνη Βαρουφάκη)! Πολύ γέλιο…

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.