Είναι ο Γιώργος Καράβας ο πιο σέξι γυμναστής της Ελλάδας;

Γυμναστής, διεθνές μοντέλο, οικογενειάρχης και καλό παιδί. Ο Γιώργος Καράβας θα σε κάνει να αποχωριστείς το junk food και να υιοθετήσεις το μότο «για σένα νοιάσου και γυμνάσου».
Είναι ο Γιώργος Καράβας ο πιο σέξι γυμναστής της Ελλάδας;



Ένα «γκουκλάρισμα» στο όνομα του Γιώργου Καράβα είναι αρκετό για να σε κάνει να σκεφτείς επιπόλαια ότι πρόκειται για έναν απρόσιτο καλλονό με παγωμένο χαμόγελο. Και φυσικά, εάν παρατηρήσεις τις τέλειες αναλογίες στο πρόσωπό του και το εκτυφλωτικό six pack αναπόφευκτα θα πλάσεις ιστορίες για τις γυναικείες καρδιές που έκαψε με τη γοητεία του. Η ιστορία, βέβαια, έδειξε ότι ο 34χρονος στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε ένα ψυχρό μοντέλο με διεθνή καριέρα, ούτε ένας απερίσκεπτος γόης. Ο Γιώργος Καράβας από κοντά ήταν όντως αψεγάδιαστος και απόκοσμα όμορφος, όμως, ήταν επίσης ένα ζεστό παιδί που σαν έφηβος περνούσε απαρατήρητος, που έχει ζήσει την απόρριψη, που μικροπαντρεύτηκε και έχει μάλιστα τη δική του αγαπημένη οικογένεια. 

Πώς ξεκίνησαν όλα 

Το modeling δεν ήταν ούτε σκοπός, ούτε όνειρο. Ο Γιώργος σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία για να κάνει το χατίρι των γονιών του και εκεί τον ανακάλυψε η Γιάννα Νταρίλη. Τον έστειλε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και μετά εκείνος έγραψε τη δική του ιστορία στον κόσμο της μόδας. Η μεγάλη, βέβαια, επιτυχία ήρθε το 2012 όταν πήγε στο fashion week του Παρισίου, όπου τον ξεχώρισε ο οίκος HERMES. O ίδιος πια δυσκολεύεται να απαριθμήσει τις συνεργασίες του αν και σίγουρα δεν ξεχνάει ότι έχει δουλέψει για τις παγκόσμιες καμπάνιες των οίκων S.Oliver, Brunello Cuccinelli, HERMES αλλά και για την παγκόσμια προώθηση των Harrolds. Επίσης, έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές αλλά και με τους οίκους Tom Ford, Giorgio Armani, Gianfranco Ferre, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Etro, Guess,Cifonelli, Berlutti, Rocco Barocco, Les Hommes, Roberto Cavalli, Cerruti, Burberry, Neil Barrett.  Παράλληλα, αποτελεί ζωντανό κίνητρο για να αρχίσει μια γυναίκα γυμναστική μιας και ο ίδιος είναι γυμναστής, personal trainer και ένας από τους βασικούς presenter του total body concept στο Studio One του Γιώργου Ξηρού. Και μέσα σε όλα αυτά, συμμετείχε σε ταινία μικρού μήκους στο Σίδνευ με τον σκηνοθέτη George Chorayeb, ενώ πρόσφατα του πρότειναν να παίξει σε μία θεατρική παράσταση του Δημοσθένη Παπαδόπουλου στη Στουτγκάρδη και να υποδυθεί τον Ηρακλή. 

You’re beautiful 

Και ενώ τον επεξεργαζόμουν και έκανα εικόνα τα εφηβικά ρομάντζα που θα έζησε στο σχολείο, ο Γιώργος με αποδιοργάνωσε με μια απρόβλεπτη ατάκα του: «Δεν υπήρξα ποτέ ο σούπερ γκόμενος. Στο σχολείο ήμουν ένα παιδί που πέρναγε απαρατήρητο. Δηλαδή, ποτέ δεν είχα την ωραία κοπέλα του σχολείου και δεν μεγάλωσα νιώθοντας ότι είμαι όμορφος» είπε. Ενώ ακόμα και σήμερα υπάρχουν μέρες που κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και νιώθει ωραία και άλλες που αισθάνεται ανασφάλεια. Αλλά και πάλι, δεν πιστεύει τόσο στη δύναμη της ομορφιάς. «Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, αν όμως δεν έχεις μυαλό οι πόρτες θα κλείσουν στα μούτρα σου» ανέφερε και έπειτα μου εξήγησε ότι πολλές φορές η επιτυχία είναι συγκυριακή, έχει σχέση με τις ανάγκες του πελάτη αλλά και την ενέργεια του μοντέλου και όχι απαραίτητα με την ομορφιά. 

Love and married 

Όταν τον ρώτησα αν τον έχουν απορρίψει γυναίκες, η απάντησή του με αιφνιδίασε. «Εννοείται ότι με έχουν απορρίψει γυναίκες. Είχα βάλει λυτούς και δεμένους για να καταφέρω να βγω με την γυναίκα μου τη Ραφαέλα. Είχε γίνει μια πρώτη γνωριμία και μετά το θέμα πάγωσε. Έτσι, αναγκάστηκα να βάλω δυο τρεις γνωστούς να κανονίσουν να βγούμε επειδή εκείνη δεν ήθελε». Το ζευγάρι, είναι μαζί από το 2011, παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν κάνει δύο παιδιά: τον 3χρονο Φίλιππο και την 1 έτους Καλλιόπη. Και όπως φαντάζεσαι, όποιος τον γνωρίζει, δεν πιστεύει ότι είναι οικογενειάρχης. Ενώ τα κορίτσια επιμένουν να φλερτάρουν τον ίδιο όπως αντίστοιχα κάνουν τα αγόρια με την επίσης καλλονή γυναίκα του. «Το φλερτ υπάρχει, είναι υγεία, είναι κάτι ωραίο και μέρος της καθημερινότητας όλων. Σε βοηθάει, σε αναζωογονεί και το κάνει ευκολότερο να μην παραστρατήσεις» είπε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε ότι η γυναίκα του δεν ζηλεύει καθόλου τις γυναίκες από το χώρο του modeling. 

TV 

Όπως το φαντάστηκα, κατά καιρούς του έχουν γίνει προτάσεις ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση: «Μου έχει γίνει δύο φορές πρόταση για το Dancing with the Stars. Την πρώτη φορά υπήρξε μία οικονομική διαφορά, τη δεύτερη φορά οι συντελεστές φοβήθηκαν πώς θα μπορούσα να συνδυάσω το show με τα συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό».  Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έχει κάποιο ιδανικό τηλεοπτικό project κατά νου αν και είναι φαν της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου καθώς θεωρεί ότι είναι φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα, με θετική ενέργεια και ιδιαίτερο χιούμορ. Παρόλα αυτά, σκοπός του δεν είναι να τον αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο, αλλά οι άνθρωποι της δουλειάς του.
Κάτι που είναι δεδομένο, μιας και ο Γιώργος ήδη έχει κάνει τους μεγάλους οίκους μόδας να υποκλίνονται στην ομορφιά του. Και σίγουρα έπεται συνέχεια. 

Πηγή: Περιοδικό DownTown

Δες ΕΔΩ τα θέματα στο DownTown που κυκλοφορεί.