Χαμός στη showbiz! Το ξυρισμένο κεφάλι παίκτριας του Voice, το φιλί της Kristen Stewart με την Soko και οι τάσεις αυτοκτονίας του Wentworth Miller

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τους χλιδάτους γάμους;
Χαμός στη showbiz! Το ξυρισμένο κεφάλι παίκτριας του Voice, το φιλί της Kristen Stewart με την Soko και οι τάσεις αυτοκτονίας του Wentworth Miller



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Κατερίνα Καμπανέλλη ξύρισε το κεφάλι της

Θυμάσαι την Κατερίνα Καμπανέλλη που ήταν στους φιναλίστ του The Voice με την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη; Η τραγουδίστρια αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της για τους δικούς της λόγους: «Ήθελα να σπάσω αυτό τον δεσμό της γυναίκας με τα μαλλιά της. Δεν ήθελα να ζω με αυτή την εμμονή, την είχα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ήθελα να το κάνω αυτό γιατί τα μαλλιά μου ήταν κατεστραμμένα μετά από τόσα πολλά χρώματα, κουρέματα, σίδερα μαλλιών. Έπρεπε να το κάνω για να κάνω μια νέα αρχή. Έχω απαλλαγεί από την έννοια του πρέπει να είμαι όπως μας καθορίζει η κοινωνία μας, δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τα μαλλιά μας, γιατί οι περισσότερες γυναίκες αυτό κάνουμε». 

Αγνώριστος ο Wentworth Miller 

Sex symbol ήταν κάποτε ο πρωταγωνιστής του Prison Break Wentworth Miller. Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει αλλάξει, καθώς έχει βάλει μερικά κιλά. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έγινε viral κάτι που τον οδήγησε σε μία εξομολόγηση: 

 «Σήμερα ανακάλυψα πως έχω γίνει meme στο Διαδίκτυο. Όχι για πρώτη φορά. Αυτό, όμως, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Το 2010, όντας "ημι-συνταξιούχος" από την υποκριτική, κράτησα χαμηλό προφίλ για διαφορετικούς λόγους. Πρώτα απ 'όλα, είχα τάσεις αυτοκτονίας. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο έκτοτε έχω μιλήσει και γράψει. Αλλά εκείνη τη στιγμή υπέφερα σιωπηλά." αναφέρει στο μήνυμα του που δημοσιεύτηκε μαζί με τη φωτογραφία που τον χλεύαζε.   "Ένιωθα ντροπή και πόνο και με θεωρούσα τελειωμένο Και οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου με προέτρεπαν στον δρόμο προς την αυτοκαταστροφή. Όχι για πρώτη φορά. Έχω παλέψει με την κατάθλιψη από την παιδική ηλικία. Είναι μια μάχη που μου κόστισε χρόνο, ευκαιρίες, σχέσεις, και άγρυπνες νύχτες. Το 2010, έχοντας φτάσει στο χαμηλότερο σημείο στην ενήλικη ζωή μου, έψαχνα παντού για ανακούφιση και κάτι να μου αποσπάσει την προσοχή. Και στράφηκα στο φαγητό. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Ναρκωτικά. Αλκοόλ. Σεξ...»

Τα φιλιά Kristen Stewart 

Με την τραγουδίστρια Soko έχει σχέση επίσημα πια η ηθοποιός Kristen Stewart. Η Soko μάλιστα επιβεβαίωσε το γεγονός στο περιοδικό «W» ενώ οι δυο τους εκφράζονται πλέον στους δρόμους ελεύθερα. 

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Τώρα τελευταία προσωπικά έχω μια αποστροφή στους χλιδάτους γάμους. Τώρα τελευταία το θέλω λίγο πιο... Άμα είσαι ερωτευμένος με τον σύντροφο σου σκέφτεσαι να πας να παντρευτείς οπουδήποτε. Εγώ πολύ θα ήθελα να το κάνω αυτό αν θες να ξέρεις. Καλά, κάτσε να τον βρούμε πρώτα, να μου κάνει την πρόταση γάμου πρώτα...» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. 

Δες ΕΔΩ ποιες διάσημες έχουν χορέψει τσιφτετέλια on air.