Χαμός στη showbiz! Το ντεκολτέ της Καινούργιου, οι αμαρτίες του Γαϊτάνου και οι δηλώσεις του Ρουβά

Γιατί είναι έξαλλη η Νίνα Λοτσάρη;
Χαμός στη showbiz! Το ντεκολτέ της Καινούργιου, οι αμαρτίες του Γαϊτάνου και οι δηλώσεις του Ρουβά



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Έξαλλη η Νίνα Λοτσάρη 

Ξέσπασε η Νίνα Λοτσάρη στο Instagram για τους «φελλούς» στους οποίους δίνουν βήμα τα media: 

«Σ’ αυτή τη χώρα τα media έχουν μάθει να δίνουν αξία στους φελλούς... οτιδήποτε έχει βαρύτητα το βουλιάζουν βίαια στον πάτο για να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όλο και περισσότερο. Γιατί η αισθητική μας έχει γίνει ανδρείκελο αυτής της κοινωνίας που αυτοί όλοι μας πλασάρουν ότι είναι ιδανική και εμείς συνεχίζουμε να τους δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης, βλέποντας τις εκπομπές τους ή διαβάζοντας τις απόψεις τους, προσβάλλοντας όλο και περισσότερο τους εαυτούς μας... Αυτά για σήμερα!».

Ο Νίκος Μουτσινάς για την Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Ηλιάκη

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Ηλιάκη. 
Δες τι είπε...
Για την Κατερίνα Καινούργιου: «Ζει έναν χωρισμό η Κατερίνα. Τον ζούσε και μέσα στον χειμώνα. Κάτι είχα ακούσει, αλλά δεν έχω καταλάβει. Ας καταλήξει, να μας πει ότι κάτι συμβαίνει μόνιμα, δηλαδή “είμαι με κάποιον για ένα διάστημα”, για να μπορείς να ασχοληθείς με το περιστατικό ή “δεν είμαι με κάποιον για ένα διάστημα” για να μπορείς να ασχοληθείς». 
Για την Μαρία Ηλιάκη: «Την έχω αφήσει ελεύθερη. Τελειώσαμε, ας την πάρει αυτός ο άνθρωπος. Επιστροφές δεν δεχόμαστε, θέλω αυτό να έχει στο μυαλό του».

Το ντεκολτέ της Κατερίνας Καινούργιου

Έπιασαν οι ζέστες και οι διάσημες σιγά σιγά άρχισαν να φορούν όλο και λιγότερα ρούχα. Έτσι και η Κατερίνα Καινούργιου, μόλις χθες εμφανίστηκε με αβυσσαλέο ντεκολτέ. 

Οι αμαρτίες του Πέτρου Γαιτάνου

Ο Πέτρος Γαϊτάνος παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Namaste ότι έχει δεχτεί φλερτ από άτομα του ίδιου φύλου ενώ θεωρεί τον εαυτό του αμαρτωλό λόγω των προγαμιαίων σχέσεων που είχε. Οι ερωτήσεις έφεραν σε δύσκολη θέση τη Ναταλία Γερμανού η οποία είπε στον αέρα της εκπομπής: 
 «Δεν θέλω να κάνουμε στον Πέτρο Γαϊτάνο τέτοιες ερωτήσεις, νιώθω άβολα. Αισθάνομαι ότι πάμε να τον παγιδεύσουμε και ότι κάνουμε να τον πούμε κάτι που θα έχει αναπαραγωγή, ενώ μέσα μας ξέρουμε γιατί τον ρωτάμε».

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη

Για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» ο Σάκης Ρουβάς. Ο pop star είπε χαρακτηριστικά: «Η Κάτια ήθελε να αποφύγει όλο το κυνηγητό με τους φωτογράφους. Πράγματι, δεν πήρε πολλά κιλά η Κάτια, πήρε αυτά που έπρεπε... Περιόρισε τις εμφανίσεις της και έβαλε πιο φαρδιά ρούχα. Μία χαρά». 

Δες ΕΔΩ τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο άντρας της Cindy Crawford.