DownTown: World Party, Wikileaks και εκπλήξεις που θες να διαβάσεις!

Plus: Γιατί τά' σπασαν Κανάκης - Αρναούτογλου; Κάποτε ήταν φίλοι...
DownTown: World Party, Wikileaks και εκπλήξεις που θες να διαβάσεις!



O Γιώργος Μαυρίδης  λίγες μέρες πριν από το τελευταίο ταξίδι του World Party φωτογραφίζεται για το DownTown που κυκλοφορεί από α'υριο και λέει όσα δεν έχει πει ποτέ έως σήμερα.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Τη νέα σεζόν θα συνεχίσεις στο World Party;

Του χρόνου  δεν ξανακάνω World Party. Πριν από την εκπομπή, ταξίδευα για τρία χρόνια συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς τατουάζ. Μετά ήρθε η εκπομπή και έλειπα άλλα πέντε χρόνια. Όταν έφυγα από εδώ, ο σκύλος μου ήταν τριών και τώρα είναι δέκα. Τα ανίψια μου με το ζόρι περπατούσαν και τώρα πηγαίνουν σχολείο. Είναι δύσκολο! Χάνεις πολλές σημαντικές στιγμές. Είναι μια δουλειά. Μην είμαστε αχάριστοι. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πιο δύσκολη δουλειά. Αλλά, καλώς ή κακώς, κουράστηκα. Του χρόνου δεν θα το ξανακάνω, με τίποτα.

Στον συμπαρουσιαστή σου τον Σάκη είπες ότι δεν θα συνεχίσεις στο World Party; Προσπάθησε να σου αλλάξει γνώμη;

Ο Σάκης το ήξερε γιατί από την περσινή σεζόν είχα πει ότι δεν θέλω να το κάνω. Απλώς θεωρήσαμε ότι για να κλείσει ο κύκλος όμορφα και σωστά, έπρεπε να κάνουμε μια τελευταία χρονιά. Κι ο Σάκης έχει κουραστεί και δεν θέλει να συνεχίσει. Αλλά προσπαθεί να μην το δείχνει, γιατί αλλιώς θα καταβάλει όλη την ομάδα.

Ήταν δική σου απόφαση να εγκαταλείψεις το σχολείο;

Δεν είναι ότι δεν ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Δεν μπορούσα να διαβάζω από πολύ μικρός, λόγω όλης της κατάστασης. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Θυμάμαι να κοιμάμαι στο θρανίο. Δεν μπορούσα να διαβάσω. Δεν είχα διάθεση να διαβάσω. Έφτασα σε μια ηλικία, στα 15 μου, που αναγκάστηκα να πηγαίνω στο νυχτερινό της Ικτίνου γιατί θα έμενα στην ίδια τάξη. Δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Ήμουν πολύ κακός για το σχολείο και έπρεπε να φύγω. Τη μέρα δούλευα, το βράδυ πήγαινα στο σχολείο, το πρωί ξαναδούλευα. Όλα αυτά για να βγαίνω οικονομικά. Και μετά ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος. Τα βάλαμε κάτω κι αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο να τελειώσω και με αυτή την υποχρέωση, για να επιστρέψω και να αρχίσω να δουλεύω.

Ποιός είναι ο “τραγιάσκας”; Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης έζησε για έξι μήνες άστεγος, στα πάγκακια της πλατείας Αριστοτέλους αγκαλιά με την κιθάρα του. Τον ακούσαμε στις audition του X Factor και μας άρεσε πολύ. Μιλήσαμε μαζί του και μας είπε την ιστορία του.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

“Δεν μου έτυχε ποτέ κάποιο ακραίο περιστατικό στον δρόμο. Μόνο κάποιοι διαπληκτισμοί με μεθυσμένους περαστικούς. Σύντομα γνώρισα και έναν φούρναρη που με βοήθησε πολύ. Κάθε βράδυ άφηνε πίσω από ένα δέντρο ό,τι φαγητό περίσσευε. Περνούσα κατά τις 3 το πρωί και το έπαιρνα. Χρωστάω πολλά σε αυτό τον άνθρωπο, όπως και σε κάποιους φίλους μου από τη Θεσσαλονίκη που μου άνοιγαν το σπίτι τους για να μπορέσω να πλυθώ. Όμορφοι άνθρωποι με όμορφες ψυχές. Το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα στον δρόμο ήταν έξι μήνες. Ένιωθα ελεύθερος, χωρίς έγνοιες και δεσμεύσεις. Υπήρχε, όμως, ένα κακό: ήξερα ότι κάπου θα βρω να φάω και να κοιμηθώ, είχα αρχίσει να βολεύομαι. Την ίδια ώρα, η οικογένειά μου δεν ήξερε τίποτα απολύτως για τη ζωή μου. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, τους έλεγα ότι περνάω μια χαρά και ύστερα ξάπλωνα στις γωνιές της πλατείας Αριστοτέλους. Πάντα δίπλα η κιθάρα μου”.

ΤΟ SCOOP ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κανάκης – Αρναούτογλου: Τι συνέβη και δεν είναι πια φίλοι. Πώς έφτασαν από τις ρακέτες στο “επεισόδιο” της 28ης Μαρτίου.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Wikileaks: Μην ακούτε τι σας λένε. Εμείς βρήκαμε τους αυθεντικούς διαλόγους διασήμων προσωπικοτήτων της χώρας μας που έπεσαν θύματα υποκλοπής. (Πολύ γέλιο).

Ο Στηβ Ντούζος φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και αποκαλύπτει στο DownTown συγκλονιστικές αλήθειες για τη ζωή του.

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τις Ατάκες, τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.