Jennifer Lopez: Γιατί δεν ήταν εύκολο να συγχωρήσει τον Marc Antony

Φωτογραφήθηκε στο W Magazine και αποκάλυψε...
Jennifer Lopez: Γιατί δεν ήταν εύκολο να συγχωρήσει τον Marc Antony



Η Jennifer Lopez και ο Marc Antony είναι το πιο cool πρώην ζευγάρι που υπάρχει στο Hollywood. 

Ωστόσο όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.

Η JLo έδωσε συνέντευξη στο W Magazine και ήταν αρκετά αποκαλυπτική στις δηλώσεις της για τον πρώην σύντροφό της Marc Antony.

Η ίδια παραδέχτηκε πως ήταν πολύ σκληρό γι΄αυτήν, όταν χώρισε από τον Antony, να πρέπει να έχει μια καλή σχέση μαζί του. Και όμως έπρεπε να το κάνει λόγω των παιδιών τους Max και Emme.

Μάλιστα σύγκρινε τις επαγγελματικές δυσκολίες με τις προσωπικές και δήλωσε πως στα επαγγελματικά τίποτα δεν την φοβίζει και ότι μπορεί να δουλέψει όσο σκληρά χρειάζεται, για να πετύχει. Όσον αφορά όμως στις προσωπικές αποτυχίες της εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. 
Χαρακτηριστικά είπε: "Αλλά ο Marc είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Οπότε και πρέπει να το δουλέψω αυτό το κομμάτι προκειμένου όλα να είναι καλά μεταξύ μας. Και αυτό έως τώρα είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει".

Ιnfo
Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2004 και χώρισε έπειτα από 7 χρόνια τον Ιούλιο του 2011. Ο Marc ζήτησε διαζύγιο τον επόμενο Απρίλιο, όπου και βγήκε εν τέλει το 2014. 

Η JLo, τέλος, εξομολογήθηκε πως το όνειρό της είναι να γεράσει με κάποιον όπως και έκαναν και οι πρωταγωνιστές της ταινίας "The Notebook".

Βοnus: Αυτά είναι τα πιο σέξι video clip της (JLo)!