Διαβάζουμε Τότσικα, Σκαρμούτσο, Ρούλα και Άννα Βίσση στο DownTown

To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
Διαβάζουμε Τότσικα, Σκαρμούτσο, Ρούλα και Άννα Βίσση στο DownTown



Το περιοδικό Downtown φωτογράφισε τον πιο σέξι μπαμπά της showbiz, Αποστόλη Τότσικα, και τον ρώτησε όλα όσα θέλεις να μάθεις για τη νέα του ζωή!

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Παρόλο που δεν ανοίγεται εύκολα, μου λέει κάποια στοιχειώδη πράγματα για τη νέα του ζωή με τα δίδυμα που είναι μόλις 7 μηνών, αλλά και για τη γυναίκα του Ρούλα Ρέβη, που την έχει κοντά του τα τελευταία 9 χρόνια. Ο 33χρονος ηθοποιός ανυπομονεί να ακούσει τα παιδιά του να τον λένε μπαμπά και νιώθει ότι η πατρότητα τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο. «Αρχίζεις και ευαισθητοποιείσαι πιο πολύ. Ξυπνάει μέσα σου το ένστικτο της προστασίας και της αγάπης. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του και ό,τι πιο ωραίο μπορεί να του συμβεί». Τον ρωτάω αν νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια όταν ποζάρει για τον φακό της γυναίκας του, όπως συνέβη και στην περίπτωση του DownTown. «Σίγουρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί είναι ο άνθρωπός μου και μια από τις καλύτερες επαγγελματίες στον χώρο». Αλλά ο επαγγελματισμός της δεν είναι το μόνο πράγμα που θαυμάζει πάνω της. «Θαυμάζω την ειλικρίνειά της και την αμεσότητά της ως ανθρώπου. Το ότι είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό» λέει και στη συνέχεια αποκαλύπτει εκείνο το συστατικό που τους κρατάει μαζί τα τελευταία χρόνια. «Μας κρατάει η ειλικρίνεια που έχουμε και οι δύο, που στην πορεία απογειώθηκε». Αυτή την ειλικρινή σχέση απ’ ό,τι φαίνεται την έχουν αντιληφθεί και οι θαυμάστριές του, οι οποίες σύμφωνα με τον Αποστόλη δεν τον φλερτάρουν. «Δεν νομίζω ότι με φλερτάρουν. Και νομίζω ότι δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντί μου». Και παρόλο που είναι ένας από τους πιο σέξι μπαμπάδες της Ελλάδας, δεν στηρίζεται στην εικόνα του και προσπαθεί να το δείξει μέσα από τις δουλειές του. Αυτό άλλωστε είναι και το καλλιτεχνικό στοίχημα που έχει βάλει.

ΤΟ SCOOP ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πού χάθηκε η Άννα Βίσση; Γιατί δεν μιλάει στα media; Τι έχει αλλάξει στη ζωή της και δεν βγαίνει πλέον όπως παλιά; Το DT έμαθε γιατί η “Απόλυτη” αποφάσισε να γίνει αντιστάρ!

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Back to 90s! Μπράβο Ρούλα που μας θύμισες... Σε αυτό το θέμα θα βρεις όλα όσα σε έκαναν να παθιαστείς τότε! (πολύ γέλιο)

Ποιος πραγματικά είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος; Μια συνέντευξη για το πώς έχει μηδενίσει και ξαναρχίσει τη ζωή του πολλές φορές!

Δες ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

- Πώς είναι η καθημερινότητά σου ως νέου μπαμπά;

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ τρέξιμο. Τον Νοέμβριο γεννήθηκε ο γιος μου, είναι πέντε μηνών σήμερα. Ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί. Όταν γεννήθηκε ο Δημήτρης (σ.σ. ο μεγάλος γιος μου) ήμουν 30 χρόνων, είχα μόλις καθαρίσει από αλκοόλ και ναρκωτικά και αντιμετώπιζα διάφορες φοβίες. Προσπαθούσα να φτιάξω την καριέρα μου, να γίνω σωστός πατέρας και να προσαρμοστώ στα ελληνικά δεδομένα. Σήμερα, στα 45 μου, ο ερχομός ενός παιδιού με βρίσκει ώριμο και κατασταλαγμένο.

- Έχεις παντρευτεί με την τωρινή σύντροφό σου, Μαριέττα Ντάνα;

Θα έπρεπε να παντρευτούμε, ε; (γέλια) Διαδικαστικά δεν υπάρχει πρόβλημα με το επίθετο του παιδιού. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να πω αν είμαστε παντρεμένοι ή όχι. Στην τελική, ποιον ενδιαφέρει; Ξέρω ότι με τη Μαριέττα είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια, αποκτήσαμε πριν από λίγο καιρό ένα παιδί και περνάμε μια χαρά.

- Έχεις παντρευτεί ξανά;

Ο πρώτος γάμος μου ήταν στα 26 μου με μια μαύρη Αμερικανίδα. Την έλεγαν Tiffany και ο γάμος κράτησε δυο χρόνια στα χαρτιά. Από τα 18 μου μέχρι το 2001 έμενα μόνιμα στην Αμερική. Εκεί παντρεύονταν τότε όλοι μικροί. Χωρίς νυφικά και καλεσμένους, όπως έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Ο δεύτερος γάμος ήταν με τη μητέρα του Δημήτρη. Επέστρεψα μόνιμα το 2001 στην Ελλάδα για να βρίσκομαι κοντά στον γιο μου.

- Στην Αμερική έμπλεξες με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ;

Είχα μπλέξει ήδη από την Αθήνα. Στην Αμερική, όμως, ξέφυγα. Πήγα να σπουδάσω Οικονομικά και κατέληξα μάγειρας. Η ζωή μου ήταν: διάβασμα, δουλειά, ξενύχτια, ποτά και τσιγάρα. Γενικά τη δεκαετία του ’80 ψαχνόμασταν πολύ. Δούλευα 14 ώρες την ημέρα και ύστερα έβγαινα και έκανα καταχρήσεις. Έφυγαν τουλάχιστον τέσσερις φίλοι μου από την ηρωίνη. Για τη δική μου ζωή δεν φοβήθηκα ποτέ.

Το DownTown συναντά τη Δέσποινα Μοιραράκη!

Δες ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Παραπονέθηκες στους υπουργούς Σταθάκη και Τσακαλώτο και έγινες το πρόσωπο της εβδομάδας.

Θα σου πω τι ακριβώς συνέβη. Ήμουν συνεχώς στο Hilton τις τελευταίες μέρες και έβλεπα τους Τσακαλώτο – Σταθάκη να πηγαινοέρχονται στο ξενοδοχείο για μια διαπραγμάτευση. Μαζί τους συνεργεία και δημοσιογράφοι. Τους πλησίασα λοιπόν καλοπροαίρετα και ναζιάρικα και μίλησα εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού: «Επιτέλους τελειώνετε με αυτές τις διαπραγματεύσεις γιατί έχει ναυαγήσει το εμπόριο. Και όταν ναυαγεί το εμπόριο, ναυαγεί ολόκληρη η χώρα». Αμέσως με αναγνώρισαν. Κοντοστάθηκαν, με κοίταξαν και επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής. Δεν ήθελαν, φαντάζομαι, να ανοίξουν αυτή την κουβέντα.

Δεν έμεινες όμως εκεί. Πλησίασες και τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ναι, το ίδιο βράδυ ήρθε στο ξενοδοχείο ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Γιάννης Στουρνάρας. Πιάνω τον άντρα μου και του λέω: «Θα πάω να μιλήσω στον Στουρνάρα». Εκείνος απόρησε: «Τι σε έχει πιάσει πια;» Πήγα τελικά, αλληλοχαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε για εμπόριο, ΦΠΑ και οικονομία. Ήθελα να του μεταφέρω τον σφυγμό της ελληνικής οικονομίας. Κάποια στιγμή με ρώτησε μάλιστα αν έχω πάει Ινδία, Περσία και Πακιστάν. «Και όχι μόνο», του απάντησα.

Πόσο σε έχει επηρεάσει η τωρινή οικονομική κατάσταση;

Με την κρίση ο τζίρος έπεσε 70%. Είναι τρομακτικό ποσοστό, μιλάμε για οικονομική καταστροφή. Αν δεν είχα ανοιχθεί εγκαίρως στο εξωτερικό (Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία), θα είχα κλείσει τις επιχειρήσεις μου. Γενικά η επιχειρηματικότητα έχει πεθάνει στην Ελλάδα, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα ένας υγιής επιχειρηματίας. Είμαι μια αυτοδημιούργητη γυναίκα της διπλανής πόρτας. Αγωνίστρια εμπόρισσα. Ούτε πλούτη έχω ούτε κότερα και βίλες. Την πονάω τη δουλειά μου και παλεύω καθημερινά γι’ αυτήν.

Είναι αλήθεια ότι αυτή η κατάσταση σου δημιούργησε τόσο άγχος που έχασες τα μαλλιά σου;

Ναι, αλήθεια είναι. Τον Ιανουάριο του 2014 μου έμειναν όλα τα μαλλιά στο χέρι. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα όλα τα μαλλιά μου διότι είχα στρεσαριστεί πολύ. Πάντα πλήρωνα τις υποχρεώσεις μου ως επιχειρηματίας. Έβλεπα να έρχονται νέα χαράτσια, ΕΝΦΙΑ και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Πήγα να τρελαθώ. Έκανα μια εξειδικευμένη εξέταση που λέγεται τριχοριζόγραμμα. Δύσκολα ανατρεπόταν η κατάσταση, με βοήθησε πολύ ο δερματολόγος μου. Σήμερα δεν φοράω καν τρέσα. Δεν πτοήθηκα, όμως, γιατί η ζωή με έχει μάθει να αγωνίζομαι.

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.