Robert Patinson και FKA Twigs: Γιατί αναβάλλεται ο γάμος

Καλά νέα για τις φαν του ηθοποιού!
Robert Patinson και FKA Twigs: Γιατί αναβάλλεται ο γάμος



Είχε χαθεί τόσο καιρό ο Robert Pattinson από τα εξώφυλλα των tabloids και εμείς νομίζαμε ότι ήταν απλώς πολύ απασχολημένος με την οργάνωση του γάμου του! Από τον Σεπτέμβριο του 2014 που γνώρισε την FKA Twigs η σχέση τους εξελισσόταν μακριά από κάμερες και παπαράτσι για να μάθουμε τελικά πριν από λίγους μήνες ότι ο σέξι ηθοποιός του Twilight είχε κάνει την μεγάλη κίνηση (aka πρόταση γάμου)! Δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού In Touch, όμως, αποκαλύπτει πως τα σχέδια γάμου έχουν τιναχτεί στον αέρα. Τι συμβαίνει;  

Πηγές του περιοδικού υποστηρίζουν ότι ο γάμος του 29χρονου σταρ με την 28χρονη τραγουδίστρια αναβάλλεται κυρίως επειδή ο Patinson ένιωσε παγιδευμένος από την... υστερική ζήλια της συντρόφου του. Έκαναν πολλές προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους αλλά μάλλον έφτασαν σε αδιέξοδο. 

 

Σύμφωνα πάντα με το In Touch η γκρίνια της τραγουδίστριας ήταν αφόρητη και ο Pattinson δεν μπορεί να τη διαχειριστεί άλλο. Μάλιστα σε ένα πρόσφατο πάρτι που ήταν καλεσμένος οι παπαράτσι τον εντόπισαν να συνομιλεί με μια κοπέλα με την οποία μάλιστα είχαν έρθει... πολύ κοντά. 

Το αγαπημένο μας βαμπίρ φαίνεται πως μετά την πολύκροτη σχέση του με -την gay πλέον- Kristen Stewart είναι και πάλι μόνος.

Mε ποια απάτησε ο Jay Z την Beyonce; (Φήμη ή διαφημιστικό trick;) Δες εδώ!