Ποια Στικούδη! Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο σε μια σούπερ σέξι φωτογράφιση

To DownTown κυκλοφορείαύριο(και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!). Plus: Πώς θα αποκτήσεις κι εσύ σέξι κορμί σαν της Πετρουλάκη.
Ποια Στικούδη! Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο σε μια σούπερ σέξι φωτογράφιση



Το DownTown κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα με μια έκπληξη! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φωτογραφίζονται αγκαλιά με την Κατερίνα Στικούδη και μιλούν για όλα όσα θέλεις να μάθεις για την συναρπαστική ιστορία της ζωής τους. Πώς είναι αλήθεια να βρίσκεσαι από ένα δυάρι στα Σεπόλια στην κορυφή του κόσμου;

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Όταν είσαι παίκτης του NBA δεν είναι δύσκολο να γνωρίσεις celebrities αλλά και τον ίδιο τον πλανητάρχη, με τον οποίο ο Γιάννης μέτρησε τις παλάμες του όταν ο Barack Obama επισκέφτηκε το Milwaukee. «Δεν είπαμε και πολλά. Ανέφερε ότι η μόνη φορά που δεν θα είναι φαν των Milwaukee Bucks είναι όταν θα παίξουν με τους Chicago Bulls. Είναι μεγάλος φαν. Επίσης, μου είπε ότι ήξερε ποιος είμαι και ότι είχε διαβάσει ένα άρθρο για μένα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους γονείς μου» σχολίασε, και όταν τον ρώτησα πώς αντέδρασε η μαμά του η Veronica, μου απάντησε ότι ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook. Άλλες διάσημες συναντήσεις που έχει να θυμάται είναι με τον Drake αλλά και τον Kobe Bryant. «Την πρώτη χρονιά είδαμε τον Drake. Είχαμε πάει σε ένα πάρτι και ήρθε και μας χαιρέτησε. Τους celebrities δεν τους βλέπεις και κάθε μέρα. Σίγουρα ενθουσιάζεσαι, αλλά δεν παθαίνεις και σοκ. Σοκ είχα πάθει με τον Obama. Όσο για τον Kobe Bryant, ήταν φοβερός άνθρωπος και φυσικά μεγάλος παίκτης. Τον γνώρισα για πέντε- δέκα λεπτά και ήταν τρομερή εμπειρία».

Τα καψόνια

Στην καθημερινότητα, όμως, ήταν και τα καψόνια που έκαναν οι συναθλητές του Γιάννη όταν πρωτοπήγε στους Μilwaukee Bucks. «Τα καψόνια ήταν μέσα στο γήπεδο, όχι εκτός. Ας πούμε, σου έδιναν μια τσάντα της Ντόρα ή της Barbie και έπρεπε να κυκλοφορείς με αυτή στο γήπεδο ή στο αεροπλάνο» ανέφερε ο Γιάννης, συμπληρώνοντας ότι κάποιοι μεγαλύτεροι συμπαίκτες του τον είχαν πάρει από κοντά και τον φρόντιζαν. «Ο Zaza Pachulia ήταν τρομερός, πήγαινα σπίτι του, έτρωγα, γιατί στην αρχή έμενα μόνος μου» είπε για τον Γεωργιανό μπασκετμπολίστα.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Η Αϊφέρ Σιάρα, η 24χρονη Ελληνίδα μουσουλμάνα που μας έκανε να κλάψουμε με την ερμηνεία της στις audition του X Factor περιγράφει τη ζωή της στη Ξάνθη, τις δυσκολίες, τα όνειρα και το πώς μια μέρα τα άφησε όλα για να το σκάσει με τον άντρα που ερωτεύτηκε.

Ποια πραγματικά είναι η Ελένη Πετρουλάκη; Το πιο σέξι κορμί της χώρας σε μια απολαυστική φωτογράφιση! Και μια συνέντευξη που θέλεις να διαβάσεις!

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Πόσα κιλά δείχνει η ζυγαριά;

Δεν είμαι σταθερή στα κιλά μου. Ζυγίζομαι μία φορά τον μήνα και η ζυγαριά δείχνει τώρα, 62,5 κιλά. Όταν βλέπω ότι ξεφεύγω, ξεκινώ διατροφή. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήρα 19 κιλά. Είχα όρεξη για φαγητό και για να τα χάσω έκανα αυστηρή δίαιτα. Ζύγιζα τα φαγητά, είχα σταθερά γεύματα κ.ο.κ. Τελικά, έχασα τα κιλά σε τρεις μήνες.

Τι δεν υπάρχει ποτέ στο ψυγείο σου;

Σίγουρα αναψυκτικά. Δεν θα έπρεπε κανονικά να υπάρχουν και σοκολάτες. Αφήνω μόνο κάποιες για τα κορίτσια. (γέλια)

Ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που σου κάνουν οι γυναίκες;

«Πες μου, τι πρέπει να κάνω για να χάσω κιλά;». Ανάλογα την περίσταση, δίνω και την απάντηση.

Δώσε μας κάποια μικρά tips διατροφής.

Nα τρώτε συχνά και μικρά γεύματα, να βάλετε στο πρόγραμμά σας μια δραστηριότητα (κολύμπι, άθλημα ή τρέξιμο) για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός και να πάρετε κάποια συμπληρώματα διατροφής όπως λιποδιαλύτες, πρωτεΐνες και φυτικά προϊόντα.

HOT CELEBRITIES NEWS: Με ποια απάτησε την Beyonce ο Zay Z και τι σχέση έχει με το κρρεβάτι τους η CIA; Γιατί η Βασίλισσα Ελισσάβετ κρατάει τον θρόνο στα 90 της και δεν δίνει το στέμμα στους διαδόχους της; Ποιες ήταν chic και ποιες εμφανίστηκαν... σχεδόν γυμνές στο Νεοϋορκέζικο MET Gala; Όλα όσα έκανε ο Bruce Jenner και ως Caitlyn βγάζει περισσότερα χρήματα από τις αδερφές Kardashian (και πώς αντέδρασε η Kris όταν τον είδε απέναντί της με φουστάνι ως Caitlyn Marie).

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.