Χαμός στη showbiz! Η τούμπα της J.Law, τα δάκρυα της Tάμτα και το σέξι κορμί της Καινούργιου

Οι αποδείξεις ότι η Selena Gomez και ο Orlando Bloom (ίσως) είναι μαζί.
Χαμός στη showbiz! Η τούμπα της J.Law, τα δάκρυα της Tάμτα και το σέξι κορμί της Καινούργιου



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Selena Gomez και ο Orlando Bloom είναι μαζί;

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται το TMZ που ανέβασε φωτογραφίες από έξοδό τους στο Λας Βέγκας.  Οι ενδείξεις έτσι δείχνουν όμως κρατάμε ακόμα τις επιφυλάξεις μας. 

H σέξι φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το μαγιό της, γύρισε πλευρό και μας έδειξε το καλογυμνασμένο της κορμί. Φυσικά, η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη στο Instagram. 

H Φαίη Σκορδά παίζει μπάσκετ

Τι κάνει η Φαίη Σκορδά στο πλατό του πρωινού όταν δεν τη βλέπουμε; Η παρουσιάστρια παίζει μπάσκετ και το έδειξε στο Instagram. 

H Μαριέττα Χρουσαλά στο Λονδίνο

Στο fashion show της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη στο Λονδίνο βρέθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά. Η πρώην Σταρ Ελλάς πόζαρε με μία εντυπωσιακή τουαλέτα και μας θύμισε τις εποχές που μεσουρανούσε στις πασαρέλες.

Τα δάκρυα της Τάμτα 

Φορτίστηκε συναισθηματικά η Τάμτα όταν κατά τη διάρκεια του X-Factor αναγκάστηκε να απορρίψει την παίκτρια Άννα Μικελάντζε από την Γεωργία. Η διαγωνιζόμενη της θύμισε τον εαυτό της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να καταξιωθεί στο χώρο. 

Δείτε τη συγκίνηση της Τάμτα στα 09:00 λεπτά:

Η τούμπα της Jennifer Lawrence 

Η Jennifer Lawrence δεν το ‘χει με το 12ποντο και ακόμα να το καταλάβει. Η Αμερικανίδα σταρ βρέθηκε στην πρεμιέρα του «X-Men Apocalypse» στο Λονδίνο και παραλίγο να σωριαστεί στο μπλε χαλί του event. 

Δες ΕΔΩ τι κάνει ο Beckham και είναι πάντα όμορφος και σέξι.