DownTown: Γιατί έχουν θυμώσει με τα media ο Τρύφωνας και ο Κωστέτσος;

Νέο DownTown αύριοστα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
DownTown: Γιατί έχουν θυμώσει με τα media ο Τρύφωνας και ο Κωστέτσος;



Το νέο τεύχος του DownTown κυκλοφορεί αύριο με εξώφυλλο τον άνθρωπο με τον οποίο ασχολούνται σήμερα όλοι οι Έλληνες. Πώς ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε -μέσα σε έναν μόλις χρόνο- από λαοφιλής ηγέτης να έχει εξοργίσει ακόμα και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το πώς φτάσαμε ως εδώ μέσα από ντοκουμέντα, σχόλια και δηλώσεις από ειδικούς.

ΤΟ VIRAL ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταθλήτρια κολύμβησης, φοράει το μαγιό της και κάνει τη δήλωση της χρονιάς: “Το 2017 θα είμαστε μια κανονική χώρα”.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού, το βράδυ της Κυριακής, πώς κοιμηθήκατε;

Ήμουν πολύ κουρασμένη καθώς τα τελευταία δύο 24ωρα βρισκόμουν καθημερινά στη Βουλή τουλάχιστον 12 με 14 ώρες και χρειαζόμουν ύπνο. Παρόλα αυτά ήμουν σε υπερένταση και δεν κατάφερα να κοιμηθώ πολύ καλά.

Νιώθατε τύψεις απέναντι στον ελληνικό λαό;

Ένιωθα πολύ καλά ότι έχουμε κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Η ελληνική κυβέρνηση έκανε μια συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, έχουμε τηρήσει τις δεσμεύσεις μας και είμαστε έτοιμοι για να προχωρήσουμε μπροστά μαζί με την ελάφρυνση του χρέους.

Δηλαδή θεωρείτε δίκαιο ένας ελεύθερος επαγγελματίας που βγάζει 1.500 ευρώ τον μήνα να δίνει τα μισά στην Εφορία;

Δεν δίνει τα μισά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φορολογούνταν με 26% και τώρα φορολογούνται με 22%. Τα δελτία ειδήσεων παρουσιάζουν τα γεγονότα πολύ διαστρεβλωμένα και δεν είναι αλήθεια όσα λένε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια δίκαιη κατανομή. Για παράδειγμα, οι συνταξιούχοι μέχρι τα 1.300 ευρώ δεν θα έχουν καμία επιβάρυνση. Έχουμε προστατέψει τους αδύναμους, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα μεσαία στρώματα, ενώ προσδοκούμε σε μια ανάπτυξη από την οποία θα μπορέσουν να επωφεληθούν όλοι. Δεν κάναμε οριζόντιες περικοπές και μοιράσαμε τα βάρη περισσότερο σε αυτούς που έχουν την άνεση να πληρώσουν, δηλαδή σε όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 50.000 ευρώ τον χρόνο.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς σε μια εκκεντρική φωτογράφιση και συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Γιατί έγινε τόσος ντόρος με τη selfie που βγάλατε στην Ειδομένη;

Τρ. Στην Ειδομένη έγινα καλύτερος άνθρωπος. Αποφάσισα μάλιστα να πάω ξανά για να τους κουρέψω. Δεν πήγα ούτε με αλαζονεία ούτε με τίποτα. Μας αντιμετώπισε όμως ο κύριος Λιάγκας και η παρέα του σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Δεν καταλαβαίνω τι τους πειράζει. Η σεξουαλικότητά μας ή ότι είμαστε άνθρωποι της μόδας;

Βασ: Στην Ειδομένη έπαθα συγκινησιακό σοκ. Με έπιασαν τα κλάματα αντικρίζοντας τόσο σκληρές εικόνες. Ήταν τραγική εμπειρία και μέσα από τις εκπομπές κάποιοι παρουσιαστές διακωμώδησαν την ψυχή μου. Δεν έκανα ούτε duck face ούτε έστειλα φιλάκια. Ότι τι, δηλαδή; Μας χαρακτηρίζουν γκέι που πήγαμε στην Ειδομένη να κάνουμε τους κλόουν; Το κάναμε για την ψυχούλα μας και για παραδειγματισμό. Άρχισαν Λιάγκας και Ουγγαρέζος να μας κράζουν προτού καν δουν τη φωτογραφία. Έπαθαν κανονική υστερία, έλεγαν ότι την είδαμε Angelina Jolie.

Ποιος πραγματικά είναι ο Γιάννης Βαρδής; Φωτογραφίζεται με την σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά και μιλάει για όλα όσα άλλαξαν στη ζωή του μετά τον θάνατο του μπαμπά του αλλά και την δικαστική διαμάχη με την χήρα του πατέρα του.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Γιάννη, τις τελευταίες μέρες η χήρα του πατέρα σου, Φιλοθέη Μωβ, κατηγορεί δημοσίως ότι την «πέταξαν έξω από το σπίτι». Τι έχει συμβεί;

Γενικά ό,τι έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα από την πλευρά της είναι ψέματα. Δεν υπάρχει ούτε μία αλήθεια. Ακόμη και το όνομά της είναι ψεύτικο. Δεν τη λένε Φιλοθέη Μωβ, αλλά Μαρία Σκιτζή. Δεν υπάρχει το όνομα Φιλοθέη σε ταυτότητα, φορολογικές δηλώσεις και τραπεζικούς λογαριασμούς. Εμείς την ξέραμε απλώς ως Μαρία. Μας είχε πει, όμως, ότι όλοι τη φωνάζουν Φιλοθέη. Σε ό,τι αφορά το Μωβ, δεν είναι το πραγματικό της επίθετο αλλά το παρατσούκλι της στο facebook. Επίσης, για κάποιον περίεργο λόγο αυτή η γυναίκα ερχόταν σε όλες τις συναυλίες μου, πριν ακόμη γίνει σύντροφος του πατέρα μου. Είχε έρθει ακόμη και σε μία συναυλία μου στην Κρήτη. Ο πατέρας μου κλείνει τον Σεπτέμβριο δύο χρόνια που «έφυγε». Στους δύο μήνες πάνω, αυτή η γυναίκα μάς ρώτησε αν μπορεί να μείνει για ένα διάστημα στο σπίτι μας. Της απαντήσαμε «εννοείται πως θα μείνεις. Ήσουν η σύζυγός του και υπάρχουν συναισθηματικοί δεσμοί». Συμφωνήσαμε να μείνει έξι μήνες. Όταν τελικά κοντεύαμε να κλείσουμε χρόνο άρχισα να κάνω κάποιες συζητήσεις μαζί της. Τη ρώτησα απλώς πότε σκοπεύει να πάει σε δικό της σπίτι. Την τελευταία φορά που της ζήτησα, πολύ ευγενικά, να αποχωρήσει από το σπίτι γιατί η γυναίκα μου είναι έγκυος και θέλουμε να μεταφερθούμε στον επάνω όροφο, μου δήλωσε ότι «εγώ δεν θα φύγω από το σπίτι». Χωρίς καμιά δικαιολογία. Μου είπε κι άλλα, τα οποία δεν θα ήθελα να αναφέρω. Μόλις άκουσα αυτά τα λόγια της, συνήλθα. Άλλαξα τις κλειδαριές του σπιτιού και έκανα πολύ καλά. Φρίκαρα, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φύγει αυτή η γυναίκα. Και εκείνη επέλεξε να με πάει δικαστικά...

HOT CELEBRITIES NEWS: Η είδηση που φρίκαρε το Hollywood: Χωρίζουν (ακόμα και) οι Osborne έπειτα από 33 χρόνια γάμου; Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες του Κράμερ εναντίον Κράμερ; Ήξερες ότι η Carla Bruni είναι βιολογική κόρη του γιου του εραστή της μητέρας της; Τι δουλειά έχει ο σαξοφωνίστας των Rolling Stones στην Καλαμάτα;

Θα διαβάσεις επίσης όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.