Divorce Alert! Η Amber Heard έκανε αίτηση διαζυγίου στον Johnny Depp!

Single και πάλι ο Johnny Depp, λες να γυρίσει στη Vanessa Paradis;
Divorce Alert! Η Amber Heard έκανε αίτηση διαζυγίου στον Johnny Depp!



Δεν κράτησε χρόνια (και) αυτή η κολώνια όπως φαίνεται για τον ηθοποιό Johnny Depp αφού η μόλις 1 χρόνου γυναίκα του Amber Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου! Οι λόγοι που οδήγησαν την ηθοποιό στην κίνηση αυτή ήταν οι «αγεφύρωτες διαφορές» όπως ανέφεραν τα χαρτιά του διαζυγίου!

Τα πράγματα δε θα τελειώσουν όμως τόσο εύκολα σε αυτή τη σχέση, μιας και η Amber ζητάει μερίδιο από την πίτα της περιουσίας του ηθοποιού, η οποία υπολογίζεται σε 400 εκατομμύρια δολλάρια και ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες!

Φυσικά ο σταρ των πειρατών Καραϊβικής δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και κατέθεσε τη δική του ένσταση στο δικαστήριο ζητώντας να απορριφθεί η παράλογη απαίτηση της πρώην του! Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει το γεγονός ότι δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο!

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ο ηθοποιός έχασε και την μητέρα του 2 μέρες πριν την αίτηση διαζυγίου!

Το πρώην πια ζευγάρι είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Rum Diary” και ενώ ο ηθοποιός ήταν ακόμα σε σχέση με τη μητέρα των παιδιών του Vanessa Paradis.

O σταρ του Χόλιγουντ αντάλλαξε όρκους με την 30χρονη ηθοποιό Amber στην στο ιδιωτικό νησί του, στην παραλία του Black Mass στις Μπαχάμες τον περασμένο Φεβρουάριο. Μόλις 24 επισκέπτες ήταν παρόντες.Ωστόσο, είχαν παντρευτεί και νόμιμα στο Λος Άντζελες πρώτα κι έτσι είχε παρευρεθεί και η πάσχουσα τότε μητέρα του.

Τον Ιούνιο του 2015, η Heard στην πρώτη συνέντευξή της μετά τον γάμο τους, είπε στο Elle: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει δραματικά. Είμαστε ήδη μαζί για πολύ καιρό και αυτό(ο γάμος) ήταν κάτι διαδικαστικό”.Στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού “Marie Claire” είχε αναφέρει ότι όλα ήταν μια χαρά στο γάμο της, παρά τις επίμονες φήμες για το αντίθετο!

Ο Johnny Depp έχει παντρευτεί δύο φορές(η δεύτερη ήταν με την Amber) και έχει αρραβωνιαστεί άλλες τρεις. H πρώτη του γυναίκα ήταν μία μακιγιέζ και την είχε παντρευτεί μόλις 20 χρονών!

Μερικές από τις γυναίκες που πέρασαν από τον πλευρό ήταν η Vanessa Paradis

 

η Kate Moss 

η Winona Ryder. 

Πικάντικη λεπτομέρεια, η Rose πριν το γάμο τους είχε σχέση πολλών χρόνων με γυναίκα, τη φωτογράφο Taysa van Ree!

Διάβασε ακόμα για τονJohnny Depp : Παίρνει διαζύγιο με την Amber Heard! Αυτό είχε γραφτεί και παλιά!