Χαμός στη showbiz! Το ξώπλατο της Καινούργιου, το αγόρι της Καλογήρου και η δήλωση του Ρουβά

Έχεις δει την κόρη του Τέρενς Κουίκ;
Χαμός στη showbiz! Το ξώπλατο της Καινούργιου, το αγόρι της Καλογήρου και η δήλωση του Ρουβά



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Τι νευρίασε την Κατερίνα Ζαρίφη; 

«Τον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή. Ίσως είναι και χειρότερο» είχε αναφέρει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ο Βαλάντης. Δήλωση που δεν άφησε ασχολίαστη η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της. «Μου έκανε εντύπωση, επειδή τον ξέρω. Είναι ένα ευγενέστατο παιδί. Μιλήσαμε και πρόσφατα. Όταν μιλήσαμε δεν ήξερα αυτές τις δηλώσεις, να του πω ‘’κάνει που μιλάμε, γιατί είμαι παχύσαρκος;’’. Είναι μεγάλο λάθος! Είναι η άποψη του, τη σέβομαι αλλά για εμένα είναι ένα μεγάλο λάθος. Γιατί κάλλιστα ένας άνθρωπος που είναι παχύς, μπορεί να βρει στον ίδιο το Βαλάντη 350 πράγματα να σχολιάσει» είπε χαρακτηριστικά. 

Δες το βίντεο. 

Έχεις δει την κόρη του Τέρενς Κουίκ;

Ήξερες την Τερέζα Κουίκ; Πρόκειται για την 23χρονη κόρη του Τέρενς Κουίκ η οποία ασχολείται με την υποκριτική. Μάλιστα, την είδαμε πρόσφατα στη σειρά «Συμμαθητές». 

Η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου χωρίς make up

Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της έκανε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου σε κατάστημα στη Κηφισιά το βράδυ της Παρασκευής. 

Η ολόσωμη φόρμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Let's make our life colorful» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο λογαριασμό της στο Instagram και μας έδειξε την ολόσωμη φόρμα της.   

Έχεις δει το αγόρι της Μαρίνας Καλογήρου;

Τον έρωτα βρήκε η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου όπως διαβάσαμε στην Real Life. Το αγόρι με το οποίο έχει σχέση είναι ο φωτογράφος Νίκος Κουστένης με τον οποίο κυκλοφόρησε στο κέντρο της Αθήνας. 

Σάκης ο πολιτικός

Στο «Κ» της Καθημερινής μίλησε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί με την πολιτική. «Εσείς θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ιδού η απάντησή του: 

Eίμαι τόσο γεμάτος από αυτά που κάνω... Με ρωτάτε αν, λειτουργώντας αλτρουιστικά, θα αποφάσιζα να αφήσω τη δουλειά μου και την οικογένειά μου και να αφοσιωθώ στο δημόσιο συμφέρον; Δεν το αποκλείω. Δεν λέω όχι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σε καλέσει η ζωή να κάνεις. Αν έπαιρνα ποτέ μια τέτοια απόφαση, πάντως, δεν θα θα το έκανα λέγοντας «εγώ θα τα καταφέρω καλύτερα από όλους»... Εχει κοντά πόδια το ψέμα. Και το ίδιο συμβαίνει με τη φήμη και την εξουσία, που τόσο σαγηνεύουν τους ανθρώπους, αλλά μπορούν και να τους καταστρέψουν, αν εκείνοι δεν συμπεριφερθούν με εντιμότητα, ήθος και συνέπεια.

Δες ΕΔΩ τους διασήμους που εξαφανίζουν τους πρώην από τα social media.