Χαμός στη showbiz! Το τατουάζ της Παπουτσάκη, η extreme τσάντα της Σπυροπούλου και το μπικίνι της Ηλιάκη

Ποια ηθοποιός δεν ξέρει ποια είναι η Φουρέιρα;
Χαμός στη showbiz! Το τατουάζ της Παπουτσάκη, η extreme τσάντα της Σπυροπούλου και το μπικίνι της Ηλιάκη



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

H τσάντα της Σπυροπούλου

Τσάντα με την προσωπογραφία της απέκτησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία της χάρισε ο Λάκης Γαβαλάς. Η παρουσιάστρια την ανέβασε στο Instagram...

Οι φαν της βέβαια εστίασαν την προσοχή της στην αμέσως επόμενη φωτογραφία που ανέβασε. 

Το νέο τατουάζ της Παπουτσάκη

Μία άγκυρα στο δεξί της χέρι «χτύπησε» η Κατερίνα Παπουτσάκη και δεν δίστασε να το δείξει στο περιοδικό People. Η συγκεκριμένη άγκυρα,σύμβολο σταθερότητας, υποδηλώνει την οικογένειά της. Έχει τρεις γραμμές στο κέντρο: μία για τον Μάξιμο, μία για τον Παναγιώτη και μία για την ίδια. «Όπως βγήκε το σχέδιο, έχει μείνει χώρος και για μια ακόμα γραμμούλα, αν προκύψει», δήλωσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, και κατόπιν αποκάλυψε: «Έτσι όπως είναι φτιαγμένη η άγκυρα, γραμμικά, είναι και λίγο σαν φατσούλα που χαμογελάει. Εννοείται πως, όταν το έκανα, ο Μάξιμος το παρατήρησε αμέσως, οπότε γύρισε και μου είπε “Τι είναι αυτό; Γιατί το έκανες;”. Μόλις του εξήγησα πως συμβολίζει εκείνον, εμένα και τον μπαμπά του, ηρέμησε».

Ποια Ελένη Φουρέιρα; 

Κι όμως η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου δεν γνωρίζει την Ελένη Φουρέιρα, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Εδώ που έχουμε φτάσει δεν ξέρω αν το βαρέλι έχει πάτο τελικά και τι μπορεί να πει ο καθένας και που μπορεί να πάει ο καθένας. Δεν την ξέρω την κοπέλα για να σας πω την αλήθεια, αλλά εδώ που φτάσαμε σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εγώ έχω πάει στην Επίδαυρο πάρα πολλές φορές και σέβομαι αυτό τον χώρο. Το κάθε είδος είναι διαφορετικό από το άλλο. Αυτός ο ιερός χώρος απαιτεί προσόντα και φυσική κατάσταση και γνώσεις που δεν μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και ηθοποιός να είναι».

Το μπικίνι της Μαρίας Ηλιάκη 

 «Το παρασκήνιο μιας φωτογράφισης… ένα μοντέλο που νυστάζει… ένα τοστ και ένα πτώμα….» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram και μας έδειξε την αδυνατισμένη της κοιλιά. 

Δες ΕΔΩ τις διάσημες που ξέρουν να γοητεύουν με το παγωτό.