Η Victoria Beckham χωρίς το άγχος του μακιγιάζ στην Ελλάδα

Οι φωτογραφίες των Beckham από τις διακοπές τους στην Ελλάδα δείχνουν πόσο χαλαροί μπορεί να είναι μακριά από τα φλας και τις κάμερες.
Η Victoria Beckham χωρίς το άγχος του μακιγιάζ στην Ελλάδα



Εντελώς αμακιγιάριστη, απλά ντυμμένη και ευτυχισμένη για τις ανέμελες στιγμές με τον άντρα της και τα παιδιά της, η Victoria Beckham έδειξε -έστω και σε αυτά τα μακρινά πλάνα των παπαράτσι- ότι... όταν δεν την βλέπουμε είναι μια μαμά όπως όλες οι άλλες. Φωτογραφίζει συνέχεια τα παιδιά της, καμαρώνει τον άντρα της και χαίρεται μικρές απολαύσεις όπως είναι ο καυτός ήλιος και η δροσερή θάλασσα της Ελλάδας. 

Αμέσως μετά τον γάμο της φίλης της Eva Longoria στο Μεξικό, η Victoria ταξίδεψε με την οικογένειά της στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές σε πολυτελές resort πιθανότατα στην Ερμιόνη. Τις πρώτες μέρες τόσο η ίδια όσο και ο David Beckham απέφευγαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media για να μην προδόσουν την ακριβή τοποθεσία όποθ θα περνούσαν τις μέρες τους. 

Η 42χρονη διάσημη μαμά... κυνηγούσε όλη μέρα τα παιδιά της για φωτογραφίες και χαλάρωνε απολαμβάνοντας τον ήλιο (σε περίπτωση που αναρρωτιέσαι το καπέλο της είναι Saint Laurent, γιατί εκτός από μαμά είναι και μια από τις πιο influential fashionistas)!

Τις περισσότερες φωτογραφίες στα social media πάντως ανέβασε ο 17χρονος γιος της Brooklyn και τις λιγότερες ο 41χρονος David ενώ μαζί τους ήταν επίσης ο 13χρονος Romeo. o 11χρονος Cruz και η 4χρονη -αδυναμία του μπαμπά- Harper.