Χαμός στη showbiz! H γρανίτα της Μπουλέ, ο σωσίας του Τσίπρα και το μαγιό της Μουστάκα

Έχεις δει το καινούργιο αμάξι της Ελένης Μενεγάκη;
Χαμός στη showbiz! H γρανίτα της Μπουλέ, ο σωσίας του Τσίπρα και το μαγιό της ΜουστάκαΧαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Νάντια Μπουλέ

Βιολογική γρανίτα βατόμουρο έφτιαξε η Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια έδειξε το δημιούργημά της στους followers της στο Instagram και έγραψε το εξής: «Μεγαλώνω τον κατάλογο των συνταγών που προσαρμόζω για να τρώω όσο θέλω από αυτά που μου αρέσουν!  Handmade βιολογική γρανίτα βατόμουρο με αγάπη. Γιάμιιιι!».

Λαζόπουλος και Μενεγάκη μαζί

Τη Μενεγάκη μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο φωτογράφισε η «Realnews». Οι δυο τους βρέθηκαν έξω από το studio pro του alpha και συζητούσαν μπροστά από το νέο αυτοκίνητο της Ελένης. 

Ο σωσίας του Τσίπρα

Συνέντευξη με τον σωσία του Τσίπρα έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Δούμα που ανακάλυψε ο Μάρκελος Νύκτας. 

Παντρεύτηκε ο Αλέξης Σταμάτης 

Την ηθοποιό Εύα Σιμάτου παντρεύτηκε ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση . Εκεί φυσικά ήταν και η μητέρα του Αλέξη Μπέτυ Αρβανίτη. 

Η Χριστίνα Μουστάκα με μαγιό  

Μία νέα σειρά καλλυντικών προϊόντων προωθεί η Χριστίνα Μουστάκα. Δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τα καλλίγραμμα πόδια της. 

Δες ΕΔΩ πώς τα πέρασαν οι Beckhams στην Ελλάδα.