Τι σημαίνει να είσαι WAG! Δες το χλιδάτο αρραβώνα της Billi Mucklow με τον Andy Carroll

Ο ποδοσφαιριστής της West Ham και η Βρετανίδα ηθοποιός αποφάσισαν να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους με ένα ταξίδι-αστραπή στη Ρώμη...
Τι σημαίνει να είσαι WAG! Δες το χλιδάτο αρραβώνα της Billi Mucklow με τον Andy Carroll



Ο Αndy Carroll και η ηθοποιός Billi Mucklow έδωσαν διαστάσεις... υπερπαραγωγής στον αρραβώνα τους καθώς ταξίδεψαν με ιδιωτικό lear jet στη Ρώμη, ποστάροντας και τις ανάλογες φωτογραφίες στο Instagram τους. Αυτά είναι και τα οφέλη αν είσαι WAG

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2013, κρατώντας τον δεσμό τους μυστικό μέχρι το Φλεβάρη του 2014, με τον διεθνή Άγγλο επιθετικό να κάνει πρόταση γάμου στην Mucklow στα γενέθλια της, στη Ρώμη σε ρομαντικό mood.

Η Mucklow πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό την φωτογραφία με σχόλιο «Ο έρωτας της ζωής μου ζήτησε να με παντρευτεί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είσαι τα πάντα για μένα και ανυπομονώ να γίνω γυναίκα σου! #MrsCarroll».

Όσο για τον Carroll; Προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό (παραμένει η ακριβότερη μεταγραφή Βρετανού παίκτη από το 2011 με τα 30 εκατομμύρια λίρες που δαπάνησε τότε η Λίβερπουλ), αλλά στην προσωπική του ζωή όλα πηγαίνουν... πρίμα!

Στο club των WAG’s (Γυναίκες και Σύντροφοι ποδοσφαιριστών δηλαδή) και η 26χρονη Billi Mucklow λοιπόν...