Οι πιο sexy άγγελοι της Victoria’s Secret για το 2014! Ποιές θα περπατήσουν στο catwalk του Λονδίνου

Λίγες ημέρες απομένουν πριν το μεγάλο show της γνωστής εταιρείας εσωρούχων και ήδη οι άγγελοι ετοιμάζονται για την εμφάνιση τους!
Οι πιο sexy άγγελοι της Victoria’s Secret για το 2014! Ποιές θα περπατήσουν στο catwalk του Λονδίνου



To show της Victoria’s Secret για το 2014 έχει μπει στην τελική του ευθεία, με την εταιρεία να ανακοινώνει τους... άγγελους που θα περπατήσουν στην πασαρέλα, ενώ αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο της η Kendall Jenner!

Στην αγγλική πρωτεύουσα, η Victoria’s Secret θα... επιστρατεύσει τα «βαριά» χαρτιά της, καθώς στην πασαρέλα θα βρεούν οι Candice Swanepoel, η Lily Aldridge, η Karlie Kloss, η Doutzen Kroes μεταξύ άλλων, ενά και η Cara Delevigne αναμένεται να περπατήσει στο catwalk. Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς το ντεμπούτο της με την Victoria’s Secret αναμένεται να κάνει και η Kendall Jenner, αδερφή της Kim Kardashian.

Φέτος τα Fantasy Bra, τα οποία κοστίζουν δυο εκατομμύρια δολάρια έκαστο, θα φορέσουν οι Adriana Lima και Alessandra Ambrosio, οι δυο Βραζιλιάνες οι οποίες αποτελούν και τις παλιότερες από τη νέα σειρά super models της Victoria’s Secret.

To ετήσιo show της Victoria’s Secret γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη, ωστόσο φέτος το catwalk θα στρωθεί στο Λονδίνο στις 9 Δεκεμβρίου. Να σημειώσουμε πως δεν είναι όλα τα μοντέλα «άγγελοι» καθώς υπάρχει διαχωρισμός στην πασαρέλα, καθώς οι πρώτες δεσμεύονται με συμβόλαιο ενώ τα μοντέλα περνούν απλά από audition.

Αναλυτικά οι «άγγελοι» θα είναι φέτος:

Adriana Lima (Fantasy Bra), Alessandra Ambrosio (Fantasy Bra), Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Douzten Kroes, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson.

Tα μοντέλα που θα περπατήσουν στο catwalk:

Josephine Skriver, Elsa Hosk, Barbara Fialho, Lais Ribeiro, Devon Windsor, Blanca Padilla, Jac Jagaciak, Romee Strijd, Bregje Heinen, Maud Welzen, Daniela Braga, Imaan Hammaam, Shanina Shaik, Eniko Mihalik, Jasmine Tookes, Kelly Gale, Jourdan Dunn, Maria Borges, Cindy Bruna.