Η Μαρία Ηλιάκη παραδέχεται ότι έχει σχέση!

Τι αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη για τα... προσωπικά της;
Η Μαρία Ηλιάκη παραδέχεται ότι έχει σχέση!



Η Μαρία Ηλιάκη, βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου και της Φαίης στο Πρωινό, απάντησε σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. 

Παρόλο που στην αρχή ήταν διστακτική στο να παραδεχτεί πράγματα, όταν η Φαίη την ρώτησε για το αν πίσω από το χαμόγελό της κρύβεται ένας νέος σύντροφος στη ζωή της ή φταίει η συμμετοχή της στο DWTS 5, η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια: "Όχι δεν είναι ο χορός, κάποιος άλλος...δουλεύει", ενώ συνέχισε: "Κάθε σχέση που κάνω θέλω να έχει προοπτική, άσχετα αν στην πορεία χαλάει".

Aκόμα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για το τατουάζ που έχει κάνει στο χέρι της, εκείνη συγκινημένη αποκάλυψε ότι είναι το όνομα της μητέρας της που έχασε πριν περίπου δύο χρόνια για να την αισθάνεται  πιο κοντά της.  Η συγκίνηση τότε φάνηκε στο πλατό και τότε η Φαίη την πήρε αγκαλιά. 

Πάντως, λίγο ο έρωτας, λίγο ο χορός, λίγο η γυμναστική, λίγο η διατροφή οφείλουμε να πούμε πως η Μαρία Ηλιάκη το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα λαμπερή και η ανανέωση της είναι φανερή...