Η 45άρα Helena Christensen παραμένει sexy με το box!

Μπορεί η Δανέζα να είναι στην 5η δεκαετία της ζωής της ωστόσο δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από νεότερα μοντέλα! Το αντίθετο μάλιστα...
Η 45άρα Helena Christensen παραμένει sexy με το box!



Η Helena Christensen, φωτογραφήθηκε για χάρη αντρικού περιοδικού, αποδεικνύοντας πως τα χρόνια δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο ένας αριθμός και στα 45 της παραμένει το ίδιο sexy όπως στα 90’s όπου μεσουρανούσε στις πασαρέλες!

Η Δανέζα φωτογραφήθηκε στο Men’s Health σε ένα γυμναστήριο με αρένα box, αποκαλύπτωντας πως το... ευγενές άθλημα είναι το μυστικό για το εκπληκτικό σώμα της: «Το γυμναστήριο που προπονούμαι είναι παλιό και βρώμικο. Αλλά έτσι προπονούνται και οι μαχητές. Το box βοηθά τα αντανακλαστικά και το πνεύμα».

Όσο για την χειρότερη συνήθεια της: «Είμαι από τους ανθρώπους που όποτε έχουν μια προθεσμία την τελειώνουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αγχώνομαι αν αργήσω έστω και πέντε λεπτά. Είμαι η χειρότερη στην οργάνωση»!

Η Christensen πλέον ασχολείται με την φωτογραφία και τις επιχειρήσεις ενώ έχει μετακομίσει μόνιμα στο Manhattan αφήνοντας πίσω της την Κοπεγχάγη. Η προπόνηση box πάντως έχει αποτελέσματα...

Δες και το video να την θυμηθείς πιο νέα: