Χρόνια Πολλά Δούκισσα! Η μεταμόρφωσή της από κοριτσάκι σε sexy θηλυκό

Ξανθιά, ταλαντούχα και με τέτοια ομορφιά συγκεντρώνει πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας...
Χρόνια Πολλά Δούκισσα! Η μεταμόρφωσή της από κοριτσάκι σε sexy θηλυκό



Την Δούκισσα Νομικού την γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία του Ant1 το 2007, όπου αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς! Λογικό και επόμενο βέβαια αφού τέτοια ομορφιά δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Μάλιστα, μας εκπροσώπησε και στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος,  ενώ πριν από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, έκανε φωτογραφίσεις σε διάφορα περιοδικά και φαινόταν ότι αυτό το κορίτσι έχει πολύ μέλλον... 

Είναι γεννημένη στις 7 Νοεμβρίου του 1986 και είναι... Σκορπίνα. Μπορεί να την κέρδισε ο χώρος του θεάματος, όμως το κορίτσι αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ στο Τμήμα Διοιηκητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Το όνομα της είναι αληθινό και όχι παρατσούκλι όπως πιστεύουν αρκετοί. Πρόκειται για συμιακό όνομα και προέρχεται από τη γιαγιά της που είναι από τη Σύμη. 

Η Δούκισσα, απέδειξε πως ήρθε για να μείνει αφού από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο. Από το 2007 έως και το 2009 στάθηκε στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη στο κανάλι του Alter για την εκπομπή LifeStyle, ενώ τη σεζόν 2009-2010 πήγε στο κανάλι του Mega και ξανά μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη παρουσίασαν την πρωινή εκπομπή του καναλιού Όμορφος κόσμος το πρωί.

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, 2010 - 2011, ήταν παρουσιάστρια στο green room της εκπομπής Just the 2 of us μαζί με τον ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη. Τη σεζόν 2012 - 2013, μετακόμισε στον Ant1 και βρέθηκε στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη όπου βρίσκεται μέχρι τώρα στην εκπομπή “Όλα μπιπ” ενώ παράλληλα παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χορευτικό show “Dancing with the Stars”. 

Αν και την γνωρίσαμε καστανή, δεν μπόρεσε κι εκείνη να αντισταθεί με την σειρά της όπως πολλές ακόμα, στην εκτυφλωτική λάμψη του ξανθού. Βέβαια, τόλμησε για μια και μοναδική φορά να σκουρίνει το μαλλί, αλλά επειδή το αποτέλεσμα δεν της ταίριαζε αποφάσισε να γίνει ξανθιά μια και καλή. Έτσι, από εκεί που ήταν το σεμνό, χαμηλών τόνων γλυκό κοριτσάκι με το αγγελικό πρόσωπο, μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή παρουσία. 

Γνήσια θηλυκότητα, girlie chic λεπτομέρειες και funky αξεσουάρ συνθέτουν το στυλ της, ενώ αγαπά όπως έχουμε δει μέσα από τις εμφανίσεις της το ροζ, το μωβ, το λευκό και το μαύρο. Τα μονόχρωμα φορέματα αλλά και τα floral maxi της ταιριάζουν πολύ, αλλά ο κλασικός, casual συνδυασμός τζιν και t- shirt δείχνει τέλεια πάνω της. Το τελευταίο διάστημα πάντως, επιλέγει τολμηρές εμφανίσεις αναδεικνύοντας το μπούστο της, με αποκορύφωμα την πρόσφατη εμφάνισή της στο Dancing με την λευκή τουαλέτα by Celia Kritharioti, όπου δεν φορούσε εσώρουχο!

Όσο για τα προσωπικά της, μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη όπου έμειναν μαζί για τρία χρόνια, το κορίτσι δηλώνει (μέχρι στιγμής) ελεύθερο! Αν και μάλλον όχι για πολύ, αφού μια τέτοια παρουσία πολιορκείται συνεχώς απο θαυμαστές...