Η Δέσποινα Καμπούρη στο Join Us: Τους χρωστάω χάρη που δεν με πήραν στον Σεφερλή

Έκατσε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μίλησε για το χρονικό της επιλόχειου κατάθλιψης, για τον Σεφερλή και τον άνθρωπο που την έκανε να κλάψει.
Η Δέσποινα Καμπούρη στο Join Us: Τους χρωστάω χάρη που δεν με πήραν στον ΣεφερλήΣτον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και την εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ βρέθηκε το πρόσωπο που υπήρξε το επίκεντρο της επικαιρότητας το μήνα που μας πέρασε. Η Δέσποινα Καμπούρη, έγινε πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού ρεπορτάζ όταν έμαθε από τα social media ότι ενώ είχε κλείσει συμπαρουσιάστρια του Μάρκου Σεφερλή τη θέση της πήρε η Χριστίνα Πολίτη.

Δες τι είπε…

Για το κεφάλαιο Σεφερλής:

Ότι έγινε, έγινε για το καλό όλων. Για το κανάλι, για τον παρουσιαστή και κυρίως για μένα. Γιατί βλέποντας τις εκπομπές κατάλαβα ότι δεν θα είχα να προσφέρω κάτι στην εκπομπή. Είναι στα μέτρα του Μάρκου και αυτό έπρεπε να γίνει. Ήταν το στοίχημα του Mega το οποίο και κέρδισε. Αυτό που με πείραξε ήταν το συναισθηματικό κομμάτι. Ήθελα κάποιος να με ενημερώσει. Να μην το μάθω από τα blogs. Αλλά οκ, νομίζω ότι έγινε για το καλό. Βλέποντας την εκπομπή αισθάνθηκα ότι θα ήμουν λίγο παράταιρη, ότι δεν θα είχα τι να πω. Τους χρωστάω χάρη που δεν με πήραν. Και δεν το λέω ειρωνικά. Επίσης, ποτέ δεν κατηγόρησα την Τσαβαλιά. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στο όνομα της Έλενας. Έγραψα ότι ήταν κρίμα που το έμαθα με αυτό τον τρόπο.

Για τη χειρότερη τηλεοπτική της στιγμή:

Έχω μόνο ωραίες στιγμές να θυμάμαι από την τηλεόραση με εξαίρεση τον Πρωινό Καφέ πριν από χρόνια. Δεν ήμασταν έτοιμοι ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος ο Λιανός. Ήταν πολύ ξαφνικό. Υπήρχε αναμπουμπούλα στο κανάλι. Είπα ναι γιατί ήμασταν παιδιά του ANT1 και έπρεπε να στηρίξουμε το κανάλι που μας εμπιστεύτηκε και γιατί ήταν μια ωραία πρόκληση. Τα πιο ωραία μου χρόνια τα πέρασα στο Όλα.

Για την επιλόχειο κατάθλιψη:

Στα δύο χρόνια της σχέσης μου απέκτησα παιδί και έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη η οποία και κράτησε αρκετά. Είναι μια μόνιμη κακή διάθεση. Τίποτα δεν σε γεμίζει εκτός από το παιδί σου. Πήρα το χρόνο μου, πήγα σε έναν πολύ καλό γιατρό και έγινα καλά. Ο άντρας μου ήταν υπομονετικός και δεκτικός, ευτυχώς. Εγώ είχα φύγει από το σπίτι και ήθελα να είμαι μόνη. Τότε έκανα την εκπομπή στο ΣΚΑΙ. Όμως δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Το έβλεπα και στις σχέσεις μου με τους άλλους. Ήμουν πολύ τυπική στη δουλειά μου και μετά γυρνούσα στο σπίτι και ήμουν ένα ράκος.  
Δεν αναρωτήθηκα για ποιο λόγο συμβαίνει σε μένα αυτό γιατί μπορεί να είχα και μία προδιάθεση. Γενικώς, δεν είμαι και πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Μπορεί προς τα έξω να βγαίνει ότι είμαι μία πολύ χαρούμενη και ανέμελη γυναίκα αλλά είμαι φοβερά πραγματίστρια και πολλές φορές αγγίζω τα όρια του κυνικού.

Για την επιστροφή της στο σπίτι:

Γύρισα στο σπίτι όταν είδα ότι τα πράγματα βελτιώνονται και ήθελα πάλι να είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Αυτό δεν είναι το όνειρο μιας γυναίκας; Αυτό που μας έσωσε μέσα σε όλη αυτή την αναμπομπούλα ήταν ότι υπήρξαν πραγματικά αισθήματα, υπήρξε αληθινή αγάπη που ξεκίνησε από μεγάλο έρωτα. Δόξα τω θεώ πήγαν όλα καλά. Οι σκοτεινές μέρες πέρασαν.

Για τον άνθρωπο που την έκανε να κλάψει στη δουλειά:

Ο Βαγγέλης ο Περρής με έχει κάνει πολλές φορές να κλάψω. Και δεν ξέρεις πόσες χάρες του χρωστάω και πόσο τον αγαπώ. Με σκληραγώγησε; Μου έμαθε τη δουλειά απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη; Είχαμε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση.