Χαμός στο twitter με τις σέξι φωτογραφίες της μικρής Kardashian

Τα αμερικανικά media εκτιμούν πως η Kylie έχει πάθει εμμονή με τις selfies και δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το κινητό της.
Χαμός στο twitter με τις σέξι φωτογραφίες της μικρής Kardashian



Πολύ δυναμικά μπαίνει στο κυνήγι της δημοσιότητας η Kylie Jenner τώρα που τελειώνει ο χρόνος, σαν να θέλει να μας τραβήξει λίγο την προσοχή από την λίγο μεγαλύτερή της αδερφή, την Kendall (για την οποία αν κρίνουμε από όσα φημολογούνται για την καριέρα της ως μοντέλο το 2015 θα ήταν η καλύτερή της χρονιά). 
 
Η μόλις 17 ετών Kylie, η πιο μικρή αδερφή των Kardashians, προβάλει μια πολύ σέξι εικόνα στα social media. Αυτή τη φορά δεν είναι το αποκριάτικο κουστούμι της που γίνεται θέμα προς συζήτηση σε instagram και twitter αλλά η απόφασή της να αρχίσει τα φιλιά με την κολλητή της φίλη, Pia Mia, και να ποζάρει νωχελικά με ψηλές μπότες (που ενδεχομένως να μην ταιριάζουν πάρα πολύ στην ηλικία της). Τα αμερικανικά media εκτιμούν πως η Kylie έχει πάθει εμμονή με τις selfies και δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το κινητό της. ΟΙ 14.000.000 followers της πάντως δεν έχουν την ίδια γνώμη με τους επικριτές της μικρής τηλεπερσόνας αλλά κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες σαν αυτές τις τελευταίες κυριολεκτικά την αποθεώνουν! 
 
Δες εδώ πόσο σέξι λογαριασμό έχει η Kylie με την αδερφή της Kendall στο instagram.