Oι επώνυμοι φορούν αθλητικά και τρέχουν στον 32ο Μαραθώνιο για καλό σκοπό! (Photos)

Ποιοι έτρεξαν για καλό σκοπό;
Oι επώνυμοι φορούν αθλητικά και τρέχουν στον 32ο Μαραθώνιο για καλό σκοπό! (Photos)



Aπό νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε ο 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας και φυσικά πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έτρεξαν για καλό σκοπό. Πολλοί ήταν αυτοί που ανέβασαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Ιnstagram από τον Μαραθώνιο. 

Θα πραγματοποιηθούν τρεις διαδρομές, η κλασική, των 5 και των 10 χιλιομέτρων. Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων ξεκίνησε από πολύ νωρίς το πρωί και πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν. Ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πηγή Δεβετζή.

Μάλιστα, οι περισσότεροι τερμάτισαν με επιτυχία παίρνοντας βέβαια και το αναμνηστικό μετάλλιο για τη συμμετοχή τους: η Νίκη Κάρτσωνα, η Σάσα Σταμάτη, η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Κρασσάς, ο Γιώργος Μανίκας, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Εύη Φραγκάκη, η Ζέτα Δούκα, ο Λέων Πατίτσας, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σόφη Πασχάλη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Κλέλια Πανταζή, η Μαρία Μπακοδήμου και η Ναταλία Δραγούμη ήταν ορισμένοι από τους επωνύμους που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. 

Η ομάδα του συλλόγου "Anasa" που ηγείται η Ζέτα Δούκα απαθανάτισε μερικές από αυτές τις όμορφες στιγμές, ενώ η Νίκη Κάρτσωνα, λίγο πριν τις πρόβες για το Dancing with the stars έτρεξε για την "Κιβωτό του κόσμου".