Η Άση Μπήλιου εξομολογείται: Έχω σχέση εδώ και 22 χρόνια αλλά δεν παντρεύομαι

Η γνωστή αστρολόγος σε μια κατάθεση ψυχής...
Η Άση Μπήλιου εξομολογείται: Έχω σχέση εδώ και 22 χρόνια αλλά δεν παντρεύομαιH Άση Μπήλιου, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για τα όνειρα που είχε απο μικρή, για το πώς μπήκε η αστρολογία στη ζωή της, αλλά και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, τον έρωτα και τον γάμο. 

Η Άση, σε ηλικία μόλις 12 ετών δημιούργησε το δικό της κλαμπ Τοξοτών και αφορμή για αυτό στάθηκε ο παιδικός της έρωτας, με τον οποίο ανήκαν στον ίδιο αστερισμό. Χαρακτηριστικά θυμάται: "Μελετούσα και μάθαινα ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά), γιατί το όνειρο της μητέρας μου ήταν να σπουδάσω". Έτσι, κατάφερε να σημειώσει μεγάλο βαθμό στις Πανελλαδικές και πέρασε στη Γαλλική Φιλολογία. "Σκεφτόμουν, μετά το τέλος των σπουδών μου, να πάω στη Σορβόνη να σπουδάσω ψυχολογία, γιατί με αυτό ήθελα να ασχοληθώ. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε ανάλογο τμήμα στη χώρα μας κι επειδή μιλούσα τη γλώσσα, ονειρευόμουν να συνεχίσω τις σπουδές μου εκεί" αναφέρει στο περιοδικό People. 

Η μοίρα όμως, της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι, αφού στα 19 της χάνει την μητέρα της. Μετά από αυτό, αναγκάζεται να κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα αφού έμεινε εντελώς μόνη στον κόσμο, καθώς δέκα χρόνια πριν στα 9 της χρόνια, έχασε και τον πατέρα της. "Το πιο σημαντικό είναι να μένεις μόνος στη ζωή. Όταν ήμουν 9, έχασα τον πατέρα μου. Στα 19, όταν έφυγε και η μητέρα μου, έμεινα εντελώς μόνη, χωρίς κανένα απολύτως στήριγμα, και ήμουν ακόμη παιδί. Αυτό το γεγονός ήταν που με σημάδεψε και με καθόρισε ως άνθρωπο. Έπρεπε να στηριχτώ αποκλειστικά σε μένα, χωρίς να το έχω μάθει. Παρόλο που δούλευα από μικρή, επειδή προερχόμουν από φτωχή οικογένεια, δεν είχα μάθει ακόμη τι σημαίνει να ζω μόνη, να πληρώνω τους λογαριασμούς και όταν αρρωσταίνω να πρέπει να με φροντίζω. Όταν έχασα τη μαμά μου, ήταν βουτιά στο κενό. Τα επόμενα δύο χρόνια ήταν κόλαση!" εξομολογείται.

Η αστρολογία μπήκε στη ζωή της σχεδόν τυχαία. "Έτυχε να κάνω παρέα με δύο ανθρώπους που ασχολούνταν ερασιτεχνικά και αγοράζοντας βιβλία έμαθα να διαβάζω χάρτες. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ασχολoύμουν με αυτό επαγγελματικά." Εκείνα τα χρόνια ήταν πιο δύσκολο να κατανοήσει ο κόσμος τη σημασία της αστρολογίας, αλλά εξηγεί πως δεν την ένοιαζε ποτέ να πείσει κανέναν. "Η αστρολογία είναι ένα εργαλείο, το οποίο στα χέρια του κατάλληλου ανθρώπου μπορεί να βοηθήσει ως εργαλείο αυτογνωσίας, να καταλάβεις σε τι φάση της ζωής σου βρίσκεσαι. Δεν πιστεύω πως τα πάντα είναι μοιραία, πιστεύω πολύ στην ανθρώπινη βούληση. Η τύχη παίζει ρόλο, αλλά, χωρίς να παίρνεις εσύ αποφάσεις, η ζωή δεν κινείται" λέει χαρακτηριστικά.

Σχέση βάλσαμο

Παρόλο που με το σύντροφό της έχει συμπληρώσει είκοσι δύο χρόνια κοινής πορείας, ποτέ δεν θέλησε να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια. "Ο σύντροφός μου δεν είναι μια απλή σχέση, είναι βάλσαμο! Αν ο Θεός μού στέρησε τους γονείς μου, μου το ανταπέδωσε με έναν άνθρωπο που είναι η οικογένειά μου. Για μένα είναι φίλος, εραστής, οικογένεια, τα πάντα. Βαρύ το φορτίο για εκείνον, αλλά το αντέχει, του έχω φορτωθεί μια χαρά". 

Όσο για τη "μυστική" συνταγή στη σχέση της; "Ο έρωτας δεν κρατάει με την ίδια ένταση που είχε τα πρώτα χρόνια. Χρειάζεται να κατανοείς τις ανάγκες του άλλου, να του δίνεις χώρο και χρόνο και να μην πιστεύεις πως ο κόσμος κινείται γύρω σου. Δεν ήθελα να παντρευτώ, θέλω να νιώθω ελεύθερη. Ίσως τελικά αυτό να είναι το μυστικό της σχέσης μας"...