Στον δρόμο που χάραξε η Gisele! Η Alyssa Milano θηλάζει το μωρό της ενώ ετοιμάζεται για φωτογράφιση

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Gisele, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram που την έδειχνε να θηλάζει το μωρό της ενώ μια ομάδα make-up artist την ετοίμαζε για τη φωτογράφισή της στο Marie-Claire.
Στον δρόμο που χάραξε η Gisele! Η Alyssa Milano θηλάζει το μωρό της ενώ ετοιμάζεται για φωτογράφιση



Η Alissa Milano σκέφτηκε να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση μετά τη γέννηση της κόρης της Elizabella αξέχαστη. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Gisele, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram που την έδειχνε να θηλάζει το μωρό της ενώ μια ομάδα make-up artist την ετοίμαζε για τη φωτογράφισή της στο Marie-Claire.

Η κίνηση της 41 ετών ηθοποιού φάνηκε μάλλον σαν μία προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή, αφού όταν η Gisele μοιράστηκε πρώτη τον Δεκέμβριο του 2103 φωτογραφίες από τον θηλασμό, ξεκίνησε ένα ολόκληρο debate στα social media για το αν είναι σωστό ή όχι. H πολυεκατομμυριούχος σύζυγος του Tom Brady κατηγορήθηκε επειδή σχολίασε πόσο πολυάσχολη και άυπνη ήταν, ενώ είχε πίσω της μία ολόκληρα ομάδα κομμωτών και make-up artist. Μάλιστα, Emmy Rossum είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με ένα ψεύτικο μωρό στο set του Shameless μόνο και μόνο για να κοροϊδέψει την Gisele.

Φαίνεται όμως ότι και η Milano, είχε από όλους τους followers της την ανταπόκριση που περίμενε. «Αυτό είναι χαζό. Το καταλάβαμε, ο θηλασμός είναι τέλειος. Δεν με αφορά» έγραψε ο χρήστης Nena8699 και πρόσθεσε: «Εύχομαι οι διάσημοι να σταματήσουν να θηλάζουν τα παιδιά τους μπροστά στην κάμερα. Το παιδί σου πεινάει, τάισέ το. Δεν χρειάζεται να καλυφθείς ούτε να ανησυχείς για το αν κάποιος πει μία ανοησία. Απλά τάισε το παιδί σου. Είναι μία όμορφη εικόνα, αλλά δεν βλέπω για ποιο λόγο το χάος πρέπει να είναι καλό για το μωρό».