Στεφανίδου- Ευαγγελάτος: Οι δυο τους σε σπάνια βραδινή έξοδο (Photos)

Πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;
Στεφανίδου- Ευαγγελάτος: Οι δυο τους σε σπάνια βραδινή έξοδο (Photos)



Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν κάνει και τόσο συχνές δημόσιες εμφανίσεις με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Παρ όλα αυτά ξέρουν πως να περνούν όμορφα οι δυο τους είτε στο σπίτι, είτε σε κάποιο ήσυχο μέρος, είτε όταν πρόκειται να εμφανιστούν σε κάποια παράσταση ή σε κάποιο επίσημο event. 

Αυτήν την φορά, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ τους απαθανάτισε στο θέατρο Αθηνών, όπου πήγαν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση "Ο Πουπουλένιος". 

"Βγήκα από το θέατρο Αθήναιoν γεμάτη συναισθήματα το βράδυ του Σαββάτου. Με την πληρότητα που νιώθω μετά από μια πολύ καλή παράσταση. Περπατούσα στη Βουκουρεστίου έχοντας αφήσει πίσω μου το κατάμεστο θέατρο με τους μαγεμένους θεατές και ο «Πουπουλένιος» τριγυρνούσε στο μυαλό μου ασταμάτητα" έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα στο blog της ενώ συνέχισε: 

"Φρίκη, αποτρόπαια εγκλήματα και βία συνυπάρχουν με τη φάρσα και την τρυφερότητα. Παραλογισμός, κωμωδία και τραγωδία αναμειγνύονται. Η παράσταση ήταν δίωρη και το έργο βαρύ, αλλά δεν κουράστηκα ούτε λεπτό. Μάλιστα απόρησα με μένα. Γέλασα με την πιο μαύρη μορφή βρετανικού χιούμορ ever. Με δολοφονίες και βασανισμούς παιδιών. Ο Martin McDonnagh  δεν θεωρείται τυχαία ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους ιρλανδούς θεατρικούς συγγραφείς" προτείνοντας ανεπιφύλακτα το έργο. 

Οι δυο τους μετά την παράσταση, βρέθηκαν σε ένα ήσυχο wine bar του κέντρου να πίνουν κόκκινο κρασί και να σχολιάζουν το έργο. 

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να φορέσει pensil λευκή φούστα, συνδυασμένη με μπεζ παπούτσια, μπλε πουλόβερ με λευκές ρίγες, μπεζ παλτό και μπεζ τσάντα, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος την συνόδευε με γκρι κοστούμι.