Τουλάχιστον δεν εμφανίστηκε με φούτερ! Ο Mark Zuckerberg φόρεσε μπλε κοστούμι σε black tie event

Ο Mark Zuckerberg έκανε του κεφαλιού του!
Τουλάχιστον δεν εμφανίστηκε με φούτερ! Ο Mark Zuckerberg φόρεσε μπλε κοστούμι σε black tie event



Ο Mark Zuckerberg ακολουθεί τη δική του φιλοσοφία στον τρόπο που ζει, όπως επίσης και σε αυτόν που ντύνεται. Έτσι, δεν μας έκανε εντύπωση η απόφασή του να παρακάμψει το dress code και να φορέσει μπλε κοστούμι σε black tie event.

Ο 30άχρονος ιδρυτής του Facebook εμφανίστηκε στο Second Annual Breakthrough Prize Award Ceremony στο Mountain View της California, συνοδευόμενος με τη σύζυγό του Priscilla Chan, και παρόλο που όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι ακολούθησαν το dress code, ο ίδιος έκανε του κεφαλιού του. Ο Mark όμως δεν έδειχνε να ενοχλείται που το ντύσιμο του ήταν κάπως πιο casual από των υπολοίπων, ανάμεσά τους και οι Benedict Cumberbatch, Eddie Redmayne και Jon Hamm. Η σύζυγός του, ωστόσο, παρέμεινε πιστή στο πνεύμα της εκδήλωσης, φορώντας μία λαμπερή τουαλέτα, την οποία συνδύασε με χαμηλά πέδιλα ώστε να μην ξεπερνά στο ύψος τον όχι και τόσο ψηλό συνοδό της.

Η έξοδος ήταν μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, το οποίο παντρεύτηκε το 2012 μετά από εννέα χρόνια σχέσης. Ακόμη και την ημέρα του γάμου του, ο Mark δεν προτίμησε το κλασικό tuxedo, αλλά ένα μπλε κοστούμι με μαύρη γραβάτα και ζώνη σε ίδιο χρώμα. Βέβαια, ακόμη και το απλό κοστούμι είναι ένα μεγάλο βήμα για τον δισεκατομμυριούχο του Facebook, αφού το χαρακτηριστικό του ντύσιμο δεν είναι άλλο από ένα γκρι t-shirt και φούτερ. Παρόλο όμως που ο Mark δεν ντύθηκε στην πένα για το event, βοήθησε ιδιαίτερα στη χρηματοδότηση των βραβείων.