Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν έχει ιδέα τι την περιμένει;

Τι σκέφτεται το κανάλι για ‘κείνη;
Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν έχει ιδέα τι την περιμένει;



Το γεγονός ότι η εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου, που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο,  σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δεν είναι μυστικό. Από την πρεμιέρα κιόλας, η εκπομπή της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την τηλεθέαση, αλλά με τη οργάνωση, την παραγωγή  και τη συντακτική ομάδα της εκπομπής. Τελικά όλος ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από τις αποχωρήσεις των δημοσιογράφων και τις απανωτές αλλαγές  δεν έφερε αποτέλεσμα και οι χαμηλές πτήσεις για το πρωινό συνεχίστηκαν.
 
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τους υπεύθυνους του καναλιού να ψάχνουν μια δραστική λύση στο πρόσωπο ενός δημοφιλούς παρουσιαστή που θα ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν στα μίτινγκ είναι εκείνο της  Κατερίνα Ζαρίφη. Στο κανάλι της Κάντζας θεωρούν πως η Ζαρίφη μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται η εκπομπή ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η συμμετοχή της θα είναι μόνιμη ή θα περιοριστεί σε guest εμφανίσεις.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη στη φήμη, καθώς έχει την Κατερίνα Ζαρίφη στο πάνελ της δικής της εκπομπής, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και αν θα προχωρήσει το σενάριο αυτό αλλά και πόσο άμεσα. Εξελίξεις επί της οθόνης λοιπόν...