Λέει αντίο στις κάμερες ο Quentin Tarantino;

Αινιγματικός παρουσιάστηκε ο διάσημος σκηνοθέτης σχετικά με το μέλλον του στο σινεμά...
Λέει αντίο στις κάμερες ο Quentin Tarantino;



Ο Quentin Tarantino, ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες στην ιστορία του σινεμά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά την κυκλοφορία της νέας του ταινίας «The Ηateful Eight».

Ο 51χρονος Tarantino, ο οποίος και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως αποσύρεται, σκέφτεται σοβαρά να ολοκληρώσει την καριέρα του μετά από 10 ταινίες στο ενεργητικό του, όπως τόνισε στο American Film Market…

«Δεν νομίζω πως θα πρέπει να μείνει κάποιος στην βιομηχανία μέχρι ο κόσμος να τον ικετεύει να φύγει. Μου αρέσει η σκέψη να σταματήσω όταν όλοι θέλουν λίγο παραπάνω. Η σκηνοθεσία είναι για νεαρούς. Θέλω να αποσυρθώ όσο είμαι ψηλά. Θα ήθελα να αφήσω μια φιλομογραφία 10 ταινιών...», τόνισε ο Tarantino με τις δηλώσεις του να χτυπούν... καμπανάκι!

Συνεργάτες κοντά στον ιδιόρρυθμο σκηνοθέτη τονίζουν πως είναι mind games, από εκείνα που αρέσκεται να παίζει ο Tarantino, ωστόσο μοιάζει αρκετά αποφασισμένος σε σχέση με παλιότερες δηλώσεις του.

Ο super star σκηνοθέτης, ο οποίος κατέκτησε το Όσκαρ καλύτερου σεναρίου για το «Django Unchained» το 2013, έχει υπογράψει μερικές από τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία του σινεμά, μεταξύ των οποίων το Pulp Fiction και το Reservoir Dogs. Τελευταία του ταινία, η οποία αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες, είναι το The Hateful Eight, με τον Brad Pitt στον πρωταγωνιστικό ρόλο...