H Jennifer Lawrence, οι εφιάλτες και η δημοσιότητα

Από ένα απλό κορίτσι από το Kentucky σε super star. Πως να διαχειριστεί τέτοια επιτυχία η 24χρονη star;
H Jennifer Lawrence, οι εφιάλτες και η δημοσιότητα



Η Jennifer Lawrence μίλησε για πρώτη φορά για τα προβλήματα που της δημιούργησε η απότομη δημοσιότητα αλλά και για το πως έμαθε να την διαχειρίζεται μέσα στην καθημερινότητα...

Η 24χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Winter’s Bone η οποία το 2010, σε ηλικία 20 ετών, της έδωσε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ ενώ δυο χρόνια αργότερα το κατέκτησε μέσα από το ρόλο της στην ταινία Silver Linings Playbook.

«Είχα εφιάλτες συνέχεια. Έβλεπα πως περπατούσα σε ένα εμπορικό κέντρο και ο κόσμος με περικύκλωνε και δεν είχα που να πάω. Ήταν ευκολότερο να πάρω τηλέφωνο ένα φίλο μου να μου ψωνίσει παρά να πάω εγώ», τόνισε στην Daily Mail η πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Hunger Games.

Η επιτυχία ήρθε απότομα για την Lawrence, ωστόσο έμαθε να την διαχειρίζεται όπως σχολίασε στη συνέχεια: «Δεν μεγάλωσα μέσα στην showbiz... Δεν με ήξερε κανείς μέχρι πριν λίγα χρόνια ωστόσο γνωρίζω τον πραγματικό κόσμο και πως μπορώ να ζω φυσιολογικά».

Η J-Law είδε τις προσωπικές τις στιγμές στο διαδίκτυο τον περασμένο Αύγουστο μετά τη διαρροή των φωτογραφιών της, κάτι το οποίο χαρακτήρισε βιασμό σε παλαιότερη συνέντευξη της. Έμαθε να ζει πάντως όπως οι super star και να πληρώνει το... κόστος της επιτυχίας!