Αποκλείεται να μην θυμάσαι την Σάντρα από την Λάμψη! Δες πώς είναι σήμερα

Η ηθοποιός ποζάρει με εντελώς διαφορετικό look, 23 χρόνια μετά...
Αποκλείεται να μην θυμάσαι την Σάντρα από την Λάμψη! Δες πώς είναι σήμερα



Αποκλείεται να μην θυμάσαι την “Λάμψη” του Νίκου Φώσκολου που μεσουράνησε στην ελληνική τηλεόραση των 90s. Μάλιστα, θεωρείται η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά φαντασίας στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, αφού προβαλλόταν από τον Ant1 καθημερινά για 14 ολόκληρα χρόνια.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που μπήκε στο βιβλίο Guinness. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 1991 και ολοκληρώθηκε το 2005!

Ανάμεσα σε πολλούς ηθοποιούς, ξεχώρισε και η Λουκία Παπαδάκη η οποία μέσα από τον ρόλο της "Σάντρας" έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Στην πορεία βέβαια, παρά τη μεγάλη επιτυχία αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι αυτό συνέβη επειδή ήθελε να ασχοληθεί με την ανατροφή του γιου της.

Σήμερα, 23 χρόνια μετά, η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2014 στο Μέγαρο Μουσικής και πόζαρε με εντελώς διαφορετικό look στον φωτογραφικό φακό πλάι στον συνοδό της.

Ντυμένη στα λευκά, έχει αποχωριστεί το μακρύ ξανθό μαλλί, έχει κόψει τα μαλλιά της κοντά αφήνοντας τα σε μια εντελώς φυσική απόχρωση. Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, η ηθοποιός παραμένει ακόμα λαμπερή...