Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της collection μαζί με επώνυμες φίλες της!

Η Καινούργιου μας δείχνει τις τάσεις της φετινής σεζόν! Ποιες επώνυμες κυρίες βρέθηκαν στο πλευρό της;
Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της collection μαζί με επώνυμες φίλες της!



"Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδιά μου για την στήριξη σας κ αυτη την παρουσίαση #new_collection #lynne_by_katerinakainourgiou #so #excited ❤️" ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram προς τους followers της μετά την χθεσινή βραδιά από την παρουσίαση της νέας της συλλογής ρούχων. 

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αποδείξει την αγάπη της για τις τάσεις της μόδας και το βράδυ της Τετάρτης παρουσίασε στο Athens Metro Mall του Αγίου Δημητρίου, την τέταρτη συλλογή της για το γνωστό brand Lynne. 

Φυσικά, αρκετές ήταν οι επώνυμες φίλες της που βρέθηκαν εκεί για να την συγχαρούν και να δουν από κοντά τα ρούχα που σχεδίασε, μαθαίνοντας ό,τι τελευταίο "παίζει" στον κόσμο της μόδας. Τι άλλο θέλει μια γυναίκα άλλωστε;  Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Λάουρα Νάργες, η Μαρία Μπεκατώρου και η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν μερικές από τις κυρίες που βρέθηκαν στο πλευρό της, στηρίζοντας την προσπάθειά της και κάνοντας τις αγορές τους. 

Η Κατερίνα, επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα floral και ένα εντυπωσιακό floppy hat από τη συλλογή της, που αποτελεί την απόλυτη τάση της φετινής σεζόν.