Η Lara Stone ποζάρει topless και αποκαλύπτει το σώμα της μετά τη γέννα σε αρετουσάριστες φωτογραφίες

Η Lara Stone δείχνει το σώμα της όπως πραγματικά είναι.
Η Lara Stone ποζάρει topless και αποκαλύπτει το σώμα της μετά τη γέννα σε αρετουσάριστες φωτογραφίες



Την ίδια στιγμή που η Beyonce κατηγορείται ότι κάνει μόνη της photoshop τον εαυτό της, η Lara Stone ποζάρει γυμνή, αποκαλύπτοντας το σώμα της μετά τη γέννα σε μία σειρά αρετουσάριστων φωτογραφιών. Το 30άχρονο μοντέλο του Calvin Klein φοράει μόνο το κόκκινο κραγιόν της και ένα μαύρο σλιπ και δείχνει εντελώς ακομπλεξάριστη με το σώμα της μπροστά στον φακό του Γερμανού φωτογράφου Juergen Teller.

Σε συνοδευτική δήλωση που δημοσιεύθηκε μαζί με το portfolio, ο Teller αποκάλυψε: «Με ρωτούν συχνά: "Τι είναι η ομορφιά για σένα". Αλλά εγώ πραγματικά δεν πιστεύω σε αυτούς τους όρους. Απλώς βρίσκω πολλά όμορφα πράγματα όταν ανοίγετε το μυαλό σας».

Το μοντέλο από την Ολλανδία φωτογραφήθηκε για το 4ο τεύχος του System Magazine, το οποίο χρησιμοποιεί τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα για να ανακαλύψει τον κόσμο των αρωμάτων και της ομορφιάς. Κάθε ένα από τα μοντέλα που ποζάρουν στα διαφορετικά εξώφυλλα - Stone, Stella Tennant, Liya Kedebe, και  Saskia de Brauw - έχει το δικό του προσωποποιημένο άρωμα, το οποίο δημιούργησε η Daniela Andrier, αρωματοποιός των Prada, Bulgari, Bottega Veneta, και Maison Martin Margiela. Τα exclusive αυτά αρώματα συνοδεύουν κάθε εξώφυλλο, και έτσι πραγματικά μυρίζουν όπως η Stella, η Saskia, η  Liya και η Lara.