O Kωνσταντίνος Αργυρός τραβάει selfie με την... καψούρα του!

Ποια είναι η μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή;
O Kωνσταντίνος Αργυρός τραβάει selfie με την... καψούρα του!



Ο 28χρονος Κωνσταντίνος Αργυρός (ο οποίος τυχαίνει να έχει γιορτή και γενέθλια την ίδια μέρα), έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια μετά την τεράστια προβολή του μέσα από το Fame Story 3, να κερδίσει το γυναικείο κοινό όχι μόνο με την παρουσία του, αλλά και με την φωνή του. 

Μέσα σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να κάνει σημαντικές συνεργασίες ενώ αυτήν την περίοδο κάνει τις εμφανίσεις του στο Posidonio. Κατά καιρούς, του έχουν "χρεώσει" πολλές σχέσεις, όμως ο Κωνσταντίνος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως έχει ερωτευτεί και έχει πονέσει, ενώ όταν ερωτεύεται χάνει την λογική του! Λέτε να συνέβη το ίδιο και με την Κατρίνα Τσάνταλη, παρόλο που χώρισαν;

Όπως και να ΄χει, ο γοητευτικός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα δηλώνει... μόνος, ενώ απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του έχοντας για συντροφιά την σκυλίτσα του Χάνα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πόσταρε τον προσωπικό του λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία κι έγραψε χαρακτηριστικά: "Καψούρα μου..." To τι ακολούθησε φυσικά από likes και σχόλια δεν περιγράφεται!