Το λες και αηδιαστικό! Η κόρη του Bruce Willis με αξύριστες μασχάλες...

Ακόμη μια από τις... θυγατέρες του γνωστού ηθοποιού και της Demi Moore που τραβάει τη δημοσιότητα, αλλά για τους λάθος λόγους!
Το λες και αηδιαστικό! Η κόρη του Bruce Willis με αξύριστες μασχάλες...



Η 23χρονη Scout Willis πήρε μια δραστική απόφαση: Να σταματήσει να ξυρίζει τις μασχάλες της για να έχει ένα πιο natural look. Και κάπως έτσι ο Bruce Willis έχει πλέο 3 στα 3 με τις περίεργες κόρες...

Η μεσαία κόρη του Willis και της Demi Moore, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της, την ώρα που κάνει γυμναστική μαζί με τις αδερφές της Rumer και Tallulah, ποζάροντας με τις μασχάλες τις... αξύριστες!

Τα σχόλια ωστόσο δεν ήταν και τα καλύτερα, καθώς οι followers της δεν συμφωνούσαν ιδιαίτερα χαρακτηρίζοντας την απόφαση της άσχημη και... σιχαμερή! Στο παρελθόν η Madοnna και η Julia Roberts είχαν φωτογραφηθεί με αξύριστες μασχάλες θέλοντας να δείξουν την αντίθεση τους κατά των αποσμητικών τα οποία βλάπτουν το περιβάλλον.

Να θυμίσουμε πως η 26χρονη Rumer κάνει σεξ επί... σκηνής κάθε βράδυ, καθώς είναι ηθοποιός ενώ η 20χρονη Tallulah πριν λίγες ημέρες είχε απαθανατιστεί από τους paparazzi να φορά σανδάλια με κάλτσες και μπλε μαλλιά!

Υπομονή Bruce και Demi…