Περασμένα ξεχασμένα: Ο Jay Z πήγε στον γάμο της Solange Knowles

Η αδερφή της Beyonce παντρεύτηκε και ο Jay Z ήταν παρών!
Περασμένα ξεχασμένα: Ο Jay Z πήγε στον γάμο της Solange Knowles



Στο παρελθόν έχει μείνει ο επικός τσακωμός της Solange Knowles με τον Jay Z στο ασανσέρ κατά την αναχώρησή τους από το Met Gala πέρυσι τον Μάιο . Παρόλο που οι τρεις τους δεν έδωσαν συνέχεια στο συμβάν και συμφώνησαν ότι η οικογένεια είναι πάνω από όλα, οι κακές γλώσσες ήθελαν την Solange να επιτίθεται στον Jay Z επειδή απατούσε την αδερφή της.

Ο Jay Z «επισφράγισε» για ακόμη μία φορά τη συμφιλίωσή του με τη Solange, αφού ήταν παρών στο γάμο της. Η αδερφή της Beyonce παντρεύτηκε τον επί πολλά έτη σύντροφό της Alan Ferguson το Σάββατο στη Νέα Ορλεάνη σε μία τελετή με εκατό περίπου προσκεκλημένους.

Ο γαμπρός της Solange όχι μόνο βρισκόταν στην πρώτη γραμμή, αλλά ήταν ντυμένος άψογα. Και πριν προλάβει να κατηγορηθεί για την επιλογή του λευκού χρώματος, να πούμε ότι το dresscode του event ήταν το λευκό χρώμα. Η νύφη, ωστόσο, έκανε τη διαφορά επιλέγοντας μία ολόσωμη ιβουάρ φόρμα με ιδιαίτερα βαθύ ντεκολτέ που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Στη συνέχεια φόρεσε το Kenzo νυφικό της με το οποίο έμοιαζε πραγματικά σικάτη και αρχοντική. 

Σέξι ήταν και η εμφάνιση της Beyonce, η οποία τίμησε την αδερφή της επιλέγοντας ένα στενό λευκό φόρεμα, ενώ η Blue Ivy ήταν ντυμένη στα μπεζ. Η Bey ήταν παρούσα στις προετοιμασίες του γάμου, και μάλιστα την προηγούμενη ημέρα οι μελλόνυμφοι είχαν ετοιμάσει για τους προσκεκλημένους τους μία βραδιά στο Indywood Cinema όπου, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, παρακολούθησαν το Mahogany στο οποίο πρωταγωνιστεί η Diana Ross. Ενεργός ήταν και ο ρόλος του δεκάχρονου γιου της Solange, Julez, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Daniel Smith. Το ζευγάρι Solange – Alan έκανε τη διαφορά, αφού έφτασε στην εκκλησία με ποδήλατα!