H Αngelina Jolie ξέσπασε σε κλάματα στο κόκκινο χαλί

Δεν μας έχει συνηθίσει να δείχνει τα συναισθήματα της η 39χρονη super star...
H Αngelina Jolie ξέσπασε σε κλάματα στο κόκκινο χαλί



Η Angelina Jolie βρέθηκε στην Αυστραλία για την πρεμιέρα του Unbroken, ωστόσο δεν συγκράτησε τα δάκρυα της όταν της διάβασαν τι είχε πει ο Louis Zamperini, στην ιστορία του οποίου βασίζεται η ταινία, λίγο πριν πεθάνει.

Ο Louis Zamperini είχε προκαλέσει την προσοχή του Hitler στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936, καθώς στον τελικό των 5 χιλιομέτρων τερμάτισε 8ος ωστόσο πραγματοποίησε τον τελευταίο γύρο σε μόλις 56 δευτερόλεπτα! Ο θρύλος του Aμερικανού αθλητή δεν σταμάτησε εκεί καθώς έκλεψε την προσωπική σημαία του Hitler όσο ήταν στο Βερολίνο!

Στη συνέχεια ο Zamperini συμμετείχε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου αιχμαλωτίστηκε στην Ιαπωνία. Η ιστορία του εξιστορείται στο Unbroken, όπου πρωταγωνιστεί η Jolie με τον ήρωα πολέμου να φεύγει από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 97 ετών.

Η 39χρονη οσκαρική ηθοποιός μίλησε στο Channel Nine, με την δημοσιογράφο Emma Freedman να της ζητάει ένα σχόλιο για τα όσα είχε πει ο Zamperini για εκείνη: «Η Αngelina είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ξέρει τι θέλει και ξέρει τι κάνει. Την εμπιστεύομαι 100%. Της έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και το Unbroken θα είναι εξαιρετική ταινία».

Η Angelina δεν άντεξε, ξεσπώντας σε κλάματα, καταφέρνοντας να ψελλίσει απλώς: «Ήταν ένας σπουδαίος άντρας», με την συγκίνηση της να αποτυπώνεται στο πρόσωπο της λαμπερής ηθοποιού...