Η Kendall Jenner ξέσπασε: Δούλεψα για να φτάσω εδώ

Η 19χρονη star έχει ξεκινήσει τα βήματα της στην πασαρέλα εδώ και λίγο καιρό και θεωρείται ως το next big thing του modelling.
Η Kendall Jenner ξέσπασε: Δούλεψα για να φτάσω εδώ



Η Κendall Jenner, η μικρή των Kardashians, έχει περπατήσει στα 19 της στις μεγαλύτερες πασαρέλες του πλανήτη, ενώ πρόσφατα υπέγραψε με την Estee Lauder, τονίζοντας πως τίποτα δεν της χαρίστηκε λόγω της φήμης της οικογένειας της.

Η Jenner φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Nightline, και τόνισε πως δούλεψε σκληρά για να καταφέρει όσα έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής: «Στην πραγματικότητα δούλεψα σκληρά. Περνούσα οντισιόν. Δεν μου ήρθαν όλα μαγικά και εύκολα, ούτε απλά συνέβησαν».

Η Kendall, η οποία είναι ετεροθαλής αδελφή των Kardashians, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της σαν «άγγελος» της Victoria’s Secret στο Λονδίνο στο show στις 9 Δεκεμβρίου, δίπλα στα μεγαλύτερα supermodel του πλανήτη.

«Πάντα θαύμαζα αυτά τα μοντέλα. Είναι απίστευτα και ήταν οι ηρωίδες μου, όπως και κάθε κοριτσιού. Θέλω να γίνω το μεγαλύτερο μοντέλο στον κόσμο και να τους μοιάσω», πρόσθεσε η Jenner.

Η Kendall ρωτήθηκε και για το αν διατηρεί σχέση με τον Justin Bieber, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάτι τέτοιο: «Είναι οικογενειακός φίλος και τίποτα παραπάνω».

H 19χρονη καλλονή έχει συνεργαστεί ήδη με τον Marc Jacobs και τον οίκο Balmain...