Και η Ελένη Μενεγάκη στόλισε από τώρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μήπως να ευχηθούμε από τώρα... Καλά Χριστούγεννα;
Και η Ελένη Μενεγάκη στόλισε από τώρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!



Και η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο κλίμα των γιορτών από τώρα! Το ίδιο βέβαια και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος ο οποίος έτυχε να στολίσει κι εκείνος δέντρο! Λέτε να είχαν συνενοηθεί;

H Ελένη μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε: "Τόσο νωρίς δεν έχουμε στολίσει ποτέ. Είπαμε να το ευχαριστηθούμε γιατί είμαστε στην διάθεση να μπούμε πιο γρήγορα σ’ αυτό το κλίμα. Το πώς κάνανε τα παιδάκια… είναι τόσο μεγάλη χαρά για τα παιδάκια. Έβαλα δύο στολίδια το βράδυ για το καλό. Μ’ αρέσει να το βλέπω στολισμένο, αλλά εμένα προσωπικά δεν με ξεκουράζει-ευχαριστεί να το στολίζω. Θέλω να το κάνει άλλος…"

Bέβαια, αναφέρθηκε και στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε ο αδερφός της, λέγοντας με χιούμορ: "Ο αδερφός μου ανέβασε ένα δέντρο που δεν ξέρω που το στόλισε. Πρέπει μάλλον να το στόλισε στο σπίτι της αγαπημένης τους, στην φοιτητική εστία. Το είδα κι εγώ σήμερα που κάποιος μου το έδειξε.  Το κοίταξα και είπε "δεν το γνωρίζω αυτό το δέντρο". Εμείς έχουμε το γνωστό δέντρο, δώδεκα χρόνια τώρα το ίδιο, που μπαίνει και κανένα στολιδάκι πάνω..." 

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα: