Η οικογενειάρχης Nicki Minaj στη πιο sexy φωτογράφιση της

Τα σχέδια της για το μέλλον αποκάλυψε η 31χρονη τραγουδίστρια, βγάζοντας τα ρούχα της. Για ακόμη μια φορά...
Η οικογενειάρχης Nicki Minaj στη πιο sexy φωτογράφιση της



Η Nicki Minaj προχώρησε σε ακόμη μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, για χάρη γνωστού περιοδικού, μένοντας μόνο με τα εσώρουχα, όπου αποκάλυψε τις προθέσεις της να κάνει οικογένεια αλλά και το πως το Anaconda έγινε ο... ύμνος για τις εύσωμες κυρίες!

«Όταν δουλεύεις διαρκώς και είσαι επιτυχημένος, ότι και αν κάνεις πάντα θα υπάρχει κάτι που θα υποφέρεις. Είτε αυτό είναι σχέση με την οικογένεια σου, είναι με όλη σου την οικογένεια. Πολλά πράγματα σε κάνουν να υποφέρεις», τόνισε στο περιοδικό Complex η star από το Τρίνινταντ.

Η Minaj, η οποία με το Anaconda, εκτινάχθηκε στα charts, αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι: «Ήθελα να δημιουργήσω ένα τραγούδι για τις γυναίκες με καμπύλες. Ήθελα να είναι σεξουαλικό και παιχνιδιάρικο».

Το καλύτερο πάντως, το άφησε για το τέλος η Minaj, η οποία αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά να κάνει ένα μωρό με τον σύντροφο της, τον σκηνοθέτη Alex Loucas: «Μετά τον 5ο δίσκο μου πιθανότατα θα κάνω ένα μωρό. Δεν ξέρω αν θα είμαι γυναίκα καριέρας. Όταν κάνω παιδί θα είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένη σε αυτό».

Εμείς στηρίζουμε την Nicki, η οποία είναι star και το δείχνει...